Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Mexicanske tacos

Hos Zócalo på Aarhus Ø får du ærlig og sund fastfood med knald på smagene! Nyd 3 tacos med stor lemonade eller iste til.

Mexicanske tacos

Hos Zócalo på Aarhus Ø får du ærlig og sund fastfood med knald på smagene! Nyd 3 tacos med stor lemonade eller iste til.

Zócalo er inspireret af madkulturen i det mexicanske Mission District i San Francisco. Et område, hvor det traditionelle mexicanske køkken møder den friske californiske madkultur, som emmer af fest, farver og friske råvarer – Fresh Happy Mex.

 

Hos Zócalo får du mexicanske retter, som var de serveret på et californisk taqueria, og køkkenet spænder vidt med både tacos, burritos, quesadillas, veganske retter og bowls.

 

Salt, sødt og stærkt – sund, ærlig og kærlig fastfood lavet fra bunden. Få en ægte mexicansk tacos-oplevelse hos Zócalo i Nicolinehus på Aarhus Ø og nyd lækkerierne sammen med en læskende lemonade eller iste.

 

Du får:

  • 3 forskellige tacos og en valgfri lemonade eller iste 

Sweetdealpris 135 kr. Normalpris 199 kr. Spar 32 %

 

Markedshallen Nicolinehus

Markedshallen Nicolinehus er et mangfoldigt mødested i hjertet af Aarhus Ø, hvor gastronomien møder den gode stemning. 

 

Madmarkedet har fokus på lokalt håndværk og globale smagsoplevelser. Her kan du opdage et væld af madtraditioner og opleve unikke smage fra hele verden.

 

Du finder også en ølbar med et bredt sortiment af specialøl samt en vin- og cocktailbar med signaturdrinks.

Mexicanske tacos

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail