Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Hvad er Deal.dk? Læs mere her →

Om Sweetdeal

Hos Sweetdeal banker vores hjerter for at tilbyde de bedste deals til skarpe priser. Vi gør os umage for at tilbyde deals, der forsøder din hverdag med oplevelser, ferier eller selvforkælelse.

Sweetdeal er derfor fuld af gode tilbud på restaurantoplevelser, ophold, udenlandsrejser og uundværlige produkter. Pga. de store besparelser er vores deals kun gældende i en begrænset periode. Det gælder altså om at slå til, inden det er for sent.

Sweetdeal er ejet af Deal.dk A/S, der er et fælleseje mellem JFM, Herning Folkeblad, Nordjyske Medier og Sjællandske Medier.

Sådan fungerer det

Køb

Når du har fundet din deal, skal du trykke på 'Køb nu', hvorefter du bliver ført til købssiden. Her indtastes de nødvendige oplysninger. Det er hurtigt, nemt og enkelt.

Vil du give dealen som gave, kan du sætte kryds i feltet “som gave“ – så får du et flot gavebevis, som du kan give til den heldige modtager. Du kan også købe et gavekort til Sweetdeal, så modtageren selv kan vælge, hvilken deal, han/hun vil købe.

Modtag

Umiddelbart efter du har gennemført dit køb, modtager du en mail med dit værdibevis. Skulle du mod forventning ikke modtage værdibeviset i din indbakke, bør du tjekke mappen "Reklame" eller "Spam", da vores mails kan forvilde sig herind.

Bestil

Når du har modtaget dit værdibevis, kan du booke din oplevelse, middag, rejse, ophold eller behandling. Har du købt en vare, skal du blot glæde dig til den bliver leveret. Vær opmærksom på at mange produkter først afsendes, når dealen er udløbet på vores hjemmeside. På dit værdibevis vil der altid stå, hvornår du kan forvente at modtage dit produkt.

Nyd

Til sidst er det blot at nyde dit køb, så du kan få det bedste ud af den deal, du har valgt at forsøde din tilværelse med. Rigtig god fornøjelse!

Spørgsmål?

Er der noget, du er i tvivl om, er du meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@sweetdeal.dk.

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail