Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

DANCAMPS Trelde Næs

Glamping i opvarmet safaritelt ved smukke Vejle Fjord inkl. 1 overnatning, vildmarksbad m.m. Pris for op til 4 personer.

DANCAMPS Trelde Næs

Glamping i opvarmet safaritelt ved smukke Vejle Fjord inkl. 1 overnatning, vildmarksbad m.m. Pris for op til 4 personer.

Med et ophold på Trelde Næs Camping kan I komme helt ned i gear og nyde at bo omgivet af smuk natur - og endda med udsigt til havet fra vildmarksbadet.

 

I nærområdet er der mulighed for skønne gåture gennem skov og ved vand, og I har også mulighed for at besøge flere spændende kulturattraktioner som bl.a. Koldinghus og Trapholt.

 

Særligt for dette ophold:

 • Nyd tiden i et opvarmet safaritelt med eget badeværelse og køkken 
 • Bo omgivet af smuk natur og med udsigt til havet fra vildmarksbadet 
 • Gode muligheder for oplevelser i nærområdet

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i stort opvarmet safaritelt for op til 4 personer
 • 1 vildmarksbad oplevelse inkl. 1 flaske vin og nødder
 • Opredning til op til 4 personer (sengene er redt, når I ankommer)
 • Sengelinned og håndklæder
 • Safari morgenmadspakke med croissanter, rundstykker, økologisk juice, god kaffe/te, smør, ost og marmelade (leveres til safariteltet - tidspunkt aftales ved reservation af opholdet)
 • El- og vandforbrug
 • Adgang til minigolf (åbent fra den 22. marts til den 20. oktober 2024)
 • Adgang til udendørs opvarmet badeland (åbent fra den 15. maj til den 15. september 2024)
 • Fri parkering lige ved siden af Safariteltet
 • Slutrengøring

Sweetdealpris 995 kr. Normalpris 2.765 kr. Spar 64 %

 

Prisen er for op til 4 personer. 

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med den 1. maj 2025. Dog ikke fra den 1. juli til og med den 27. august 2024.

 

Tillæg og tilkøb 

Aftales og afregnes direkte med Trelde Næs Camping.

 • Weekendtillæg ved ankomst fredag eller lørdag: 749 kr. 
 • Sæsontillæg i perioderne fra den 11. oktober til og med den 20. oktober 2024 og fra den 7. februar til og med den 16. februar 2025: 749 kr. 
 • Ekstra person (det er muligt at være op til 5 personer): 199 kr. 
 • Badekåber: 75 kr. pr. stk.
 • Barneseng: 95 kr.
 • Højstol: 95 kr.

 

Alle tilkøb skal bestilles i forbindelse med reservation.

 

Bemærk, det er ikke tilladt at medbringe hund i safariteltene. 

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Trelde Næs Camping

Glamping er en oplagt ferieform for jer, der nyder at være tæt på naturen, men som stadig ønsker lidt luksus. Safariteltene er på 35 m2 og ligger på det yderste af Trelde Næs mod Vejle Fjord. I læ af træer og beplantning kan I her sidde og nyde livet i det varme vildmarksbad og kigge ud over den imponerende udsigt over fjorden, eller I kan tage et aftenbad og beundre stjernerne. 

 

Vildmarksbadet, der har plads til 6 personer, bliver opvarmet af en brændeovn, og temperaturen er helt perfekt, når den rammer 38 °C. Ved et ophold på Trelde Næs Camping er I også velkomne til at benytte pladsens faciliteter, som bl.a. indbefatter udendørs pool/vandland (bemærk: sæsonåbent. Se under "Opholdet inkluderer) og wellness i form af spa, tyrkisk bad og sauna.

 

Fra pladsen er der direkte adgang til Trelde Skoven, der indbyder til en dejlig gåtur.

 

Sådan skal I bo

I teltet er der 5 sovepladser fordelt på en dobbeltseng, en køjeseng og en enkeltseng. Der er et badeværelse med brusekabine og køkken med køleskab, fryser, stempelkande og kaffekværn m.m.

 

I køkkenet er der plads til spisning ved et langbord, og der er indrettet med møbler i ægte safaristil. Desuden er der tv, wi-fi og stikkontakter. Uden for teltet er der en stor terrasse med møbler, bålfad og vildmarksbad.

 

Om området

Trelde Næs er et skønt og unikt naturområde med både skov, enge, store klinter, fin sandstrand og vand. Der er tre naturstier på en, to og tre kilometer i området, hvor I kan tage på dejlige gåture, og I kan også besøge Naturcenteret, hvor der findes en Grejbank, hvor I i dagstimerne kan låne krabbefiskestænger, fiskenet m.m. Det kan også anbefales at få et oplevelseskort og gå på opdagelse efter bl.a. fugle og svampe i naturen.

 

Er I interesserede i at fiske, er Trelde Næs et yndet sted for lystfiskere. Her kan der fanges store havørreder fra februar til maj og igen i september til oktober, hornfisk fra maj til juni og torsk i vinter- og forårsmånederne. 

 

Der er også mange kulturelle oplevelser i nærområdet. Godt 45 minutters kørsel fra Trelde Næs kan I besøge kongeslottet Koldinghus, hvor I kan gå på opdagelse i historien og opleve spændende udstillinger. Også Trapholt er et besøg værd. På dette kunst- og designmuseum kan I opleve de smukke værker fra både internationale og danske kunstnere. Museet er omgivet af en smuk skulpturpark med flot udsigt over Kolding Fjord. 

 

Når I er på disse kanter, kan en køretur til Fredericia, Givskud Zoo, Aros i Aarhus eller Legoland også anbefales.

 

 

Deal-kort-Trelde-Næs-DANCAMPS.jpg

DANCAMPS Trelde Næs

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail