Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

River Loft Hotel & Spa

Sommerophold i maritime omgivelser inkl. adgang til poolområde med udsigt til Elben og 2-retters middag. Pris pr. person.

River Loft Hotel & Spa

Sommerophold i maritime omgivelser inkl. adgang til poolområde med udsigt til Elben og 2-retters middag. Pris pr. person.

I sommeren 2022 åbnede River Loft Hotel & Spa, og siden da har hotellet budt indenfor til en sansesymfoni af smukke, maritime indslag, fantastiske madoplevelser og ikke mindst til afslapning med de skønne spa- og poolfaciliteter.

 

Når I besøger det nye River Loft Hotel & Spa, er der to ting, I med garanti vil bemærke og beundre: De fantastiske omgivelser og de smukke, åbne rum. Derfor er det da heller ikke tilfældigt, at hotellet hedder, som det gør.

 

"River" beskriver hotellets fortryllende beliggenhed lige ud til Braake-floden i Brunsbüttel - kun et stenkast fra, hvor Kielerkanalen løber ud i Elben. Når I bor på River Loft Hotel & Spa, er I altså både omgivet af sluser, vand, havne og både. Mere maritimt bliver det næppe.

 

"Loft" beskriver hotellets åbne rum, der imponerer med fantastisk lysindfald, høje lofter og en individuel indretning, der giver rummene hver sin unikke karakter. Her er der både plads til hyggelige stunder, dejlig gastronomi, gode drinks og mindeværdige oplevelser. 

 

Lægger I oveni, at området er perfekt til cykling, svømning, golf, kitesurfing, gåture og meget mere, ja, så kan vi vist roligt sige, at I ikke kommer til at mangle noget.

 

Særligt for dette ophold:

 • Sommerophold på et nyt hotel med et moderne og indbydende design
 • Hotellet ligger i fantastiske omgivelser ved udmundingen af Kielerkanalen og ​​Elben
 • Mulighed for adgang til poolområde med udsigt til Elben eller stort indendørs poolområde 

 

Opholdet inkluderer:

   • 1 overnatning i LOFT dobbeltværelse
   • 2-retters middag efter køkkenchefens valg
   • Morgenmad i Outer Roads Restaurant
   • Adgang til Ulitzhörn udendørspool med en smuk udsigt over Elben eller til Freizeitbad Brunsbüttel (afhængigt af årstid*)
   • Gratis parkering

    

   Sweetdealpris 650 kr. 

    

   Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

    

   Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 1. oktober 2024.

    

   *Fra maj og frem til midt september er Freizeitbad Brunsbüttel lukket for sommeren. Her kan I til gengæld benytte Ulitzhörn udendørspool, som ligger direkte ved Elben.

    

   Tillæg

   Aftales og afregnes direkte med River Loft Hotel & Spa.

   • Weekendtillæg lørdage og søndage: 10 € pr. person pr. nat 

    

   Vi anbefaler, at man booker eventuelle spabehandlinger inden ankomst. Det kan gøres online her.

    

   Tjek ind: Fra kl. 15.00.

   Tjek ud: Senest kl. 11.00.

    

   River Loft Hotel & Spa

   Glæd jer til et ophold, hvor komforten, maden og forkælelsen er i centrum, og hvor I vil blive mødt af en helt særlig gæstfrihed. I vil straks føle jer hjemme i de smukke, indbydende rammer, hvor det maritime tema går som en tydelig rød tråd gennem indretning såvel som navne.

    

   Restaurant Outer Roads

   For ingen navne er tilfældige på River Loft Hotel & Spa, og navnet på hotellets restaurant, er da heller ingen undtagelse. "Outer Roads" henviser til et vente-/ankersted for skibe - og altså et mødested for skibe og besætninger fra hele verden. På samme måde er det opskrifter fra internationale søfarende, der giver inspiration til restaurantens køkken, hvor de dygtige kokke kreerer lækre retter baseret på kvalitet, regionalitet og ikke mindst lokale råvarer.

    

   Det maritime tema findes også nemt i hotellets Riverbar, hvor I har en smuk udsigt til Braake-floden, og hvor I om sommeren kan nyde den dejlige friluftsfølelse med forfriskende drikke og snacks. Om vinteren kan I hygge ved pejsen med musik og loungestemning.

    

   I kan også besøge hotellets Boathouse Café, hvor I kan nyde hjemmebagte kager og tærter med udsigt til vandet eller ved pejsen. Boathouse Café har åbent fra fredag til søndag.

    

   Sådan skal I bo

   Hos River Loft Hotel & Spa kaldes værelserne og suiterne for LOFT. Værelserne er lyse og indbydende indrettet med højt til loftet, ægte træparket og ikke mindst med stor sans for detaljer. Værelserne byder på minibar og værdiboks samt siddepladser, skrivebord og en specialdesignet seng. Derudover er der smart-tv og eget badeværelse.

    

   Spa og pools

   Tag en lille pause fra hverdagen, og hengiv jer til den ultimative nydelse med adgang til skønne poolområder.

    

   Fra maj og frem til midt september er Freizeitbad Brunsbüttel lukket for sommeren. Her kan I til gengæld benytte Ulitzhörn udendørspool, som ligger direkte ved Elben. Her kan I svømme rundt og lade jer forfriske, mens I holder øje med skibene og de fine omgivelser.

    

   Fra midt september kan I i stedet fordybe jer i fritidsbassinet i Brunsbüttel, der er forbundet til hotellet af en eksklusiv badekåbegang i svimlende højder. Der er kun få skridt fra hotellet til familiepoolen, hvor I både finder en indendørs pool og en opvarmet udendørspool samt 25-meters baner, dykkerplatform, småbørnsområde og et ikke-svømmebassin.

    

   Ved fritidsbassinet i Brunsbüttel finder I også det 500 m2 store saunaområde med dampbad, forskellige saunaer, isfontæne og koldtvandsområde samt en smuk have med finsk bjælkehyttesauna, Kneipp-sti og bassin.

    

   Om området

   Brunsbüttel er den vigtigste sluse- og havneby i Slesvig-Holsten, fordi det er her Kielerkanalen løber ud i Elben. Det gør byen til et populært centrum i Dithmarschen, og Hamborg kunne da heller ikke være porten til verden uden, for Brunsbüttel forbinder havene.

    

   Byen er desuden det perfekte ankerpunkt for at udforske de tre bedst kendte og smukkeste cykelstier: NOK Rute, Elben Cykelsti og Nordsøkystens Cykelsti. Hvis I vil ud på tur, tilbyder River Loft Hotel & Spa udlejning af bæredygtige My Boo-cykler, som er lavet af bambus.

    

    

   River-Loft-Hotel-&-Spa.jpg

   Ophold på River Loft Hotel & Spa

   Her finder du os

   Sweetdeal
   Gammel Kongevej 60,16
   1850 Frederiksberg C

   Tlf: +45 82 82 00 04
   kundeservice@sweetdeal.dk
   CVR nr: 40066284

   Om Sweetdeal

   Tilbudsmail