Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hotel Europa

Ophold på 4* hotel i hjertet af Aabenraa inkl. gourmetsnack og 3-retters gastronomisk middag. Pris pr. person.

Hotel Europa

Ophold på 4* hotel i hjertet af Aabenraa inkl. gourmetsnack og 3-retters gastronomisk middag. Pris pr. person.

Hotel Europa ligger i det sønderjyske hjerteland med store skovområder, lystbådehavn, strand og gågade tæt på. Her mærker I hurtigt den lune og gæstfrihed, som kendetegner det sønderjyske folkefærd, og når I om aftenen tager plads i hotellets Restaurant NO10 kan I se frem til en nærværende, smilende betjening, der smukt understreger de forrygende smagsoplevelser med højt gastronomisk niveau.

 

Hotellet ligger I vidunderlige Aabenraa,  der i sig selv er en dejlig byoplevelse med masser af butikker, hyggelige spisesteder og ikke mindst byens havn, der indbyder til en gåtur langs vandet. Vil I på en køretur omkring hotellet, så anbefaler vi, at I søger mod vandet og nyder udsigten ud over eksempelvis Flensborg Fjord, hvor Tyskland let kan ses på den anden side. 

 

Særligt for dette ophold:

  • Ingen tillæg i weekenden
  • Opholdet inkluderer en 3-retters middag i hotellets Restaurant NO10, der har et højt gastronomisk niveau
  • Hotellet har en central beliggenhed i Aabenraa med både bymiljøet og havnen tæt på

 

Opholdet inkluderer:

  • 1 overnatning i standardværelse
  • Lille gourmetsnack i Fox & Hounds fra kl. 17 - 18
  • Gastronomisk 3-retters middag i Restaurant NO10*
  • Morgenbuffet med en lille bitter, smoothies m.m.

Sweetdealpris 849 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

*Ved ankomst søndage serveres maden i Fox & Hounds.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med den 1. maj 2025. 

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes i forbindelse med jul og påske. 

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Hotel Europa.

  • Tillæg mandag - onsdag: 200 kr. pr. person (ingen tillæg i weekenden)
  • Højsæsontillæg fra den 24. juni til og med den 1. september 2024: 200 kr. pr. person pr. nat

 

Der er et begrænset antal værelser til rådighed pr. nat.

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Hotel Europa

På Hotel Europa er den gode oplevelse i højsædet, og I vil uden tvivl føle jer godt tilpas på det moderne indrettede hotel, hvor imødekommende service, behagelig komfort og gastronomiske forkælelser går hånd i hånd.

 

I hotellets hyggelige lobby er der altid gratis caffe latte, cappuccino, kaffe og te med cookies, og fra lobbyen er det muligt at gå ud på den 150 kvm store terrasse, hvor I også finder Atrox-baren, som er det perfekte udgangspunkt for en kold fadøl eller en lækker drinkoplevelse. Herfra er der udsigt til byens gamle huse, og hvis det bliver køligt, er der flere terrassevarmere, tæpper og lammeskind til at holde sig lune med.

 

Restaurant No10

I hotellets Restaurant No10 serveres veltillavede retter med fokus på detaljer, kvalitet og fagets moderne tilberedningsmetoder. Køkkenet tager udgangspunkt i årstidens råvarer og samarbejder med nogle af Danmarks bedste leverandører, så I er garanterede fantastiske smagsoplevelser med rod i det lokale og nationale. 

 

Fox & Hounds

I Fox & Hounds har I mulighed for at slappe af i stemningen fra en ægte skotsk pub, hvor det venlige og kompetente personale udskænker øl og blander drinks i skæret fra tændte stearinlys. Sortimentet byder bl.a. på 22 haner med spændende øl, 80 forskellige flaskeøl og skønne, hjemmelavede cocktails. Der er levende musik i baren på udvalgte datoer.

 

Sådan skal I bo

Alle værelser med 160 cm senge er moderne og smagfuldt indrettede med eget bad, toilet, hårtørrer, strygejern og strygebræt samt fladskærm, kabel-tv, kaffemaskine og minibar. Derudover er der air-coolere på samtlige værelser i sommerperioden.

 

Der er gratis wi-fi på hele hotellet.

 

Godt at vide

Alle værelser er ikke-rygerværelser.

 

Der er p-plads tilkoblet hotellet og masser parkeringsfaciliteter overfor hotellet (dog med tidsbegrænsning i dagstimerne).

 

Kommer I i el-/hybridbil er der mulighed for at oplade bilen mod betaling. Der er et begrænset pladser og ikke mulighed for at reservere pladsen på forhånd.

 

Om området

Området omkring Hotel Europa byder på et væld af oplevelser, der kun venter på at blive udforsket. Hotellet er bl.a. er omgivet af store skovområder, som er velegnede til en løbetur eller en afslappende vandretur, og vil I hellere spille billard, squash, tennis, svømme eller bowle ligger der også flere muligheder inden for en radius af 3 km fra hotellet. 

 

Aabenraa er i sig selv værd at udforske, og især den gamle bydel er et særstykke med smukke, brostensbelagte gader, fine, fredede huse, idylliske skove og strande. Desuden er det muligt at besøge Søfartsmuseet, kunstudstillinger på den gamle banegård og spændende kunstudstillinger på Brundlund Slot. Det er også helt oplagt at benytte lejligheden til at besøge et af de mange andre slotte i området, såsom Sønderborg Slot, Gråsten Slot eller Schackenborg Slot. 

 

Fra hotellet kommer I også nemt til både Danfoss Universe, der er en stor oplevelsespark med udgangspunkt i videnskab, og til Historiecenter Dybbøl Banke, hvor I kan blive klogere på krigen i 1864. I forlængelse heraf kan I lægge vejen forbi historiske Dybbøl Mølle, hvor der er indrettet museum om møllens historie - og husk også at besøge Frøslevlejren, som blev bygget som tysk interneringslejr under Anden Verdenskrig. Fra Frøslevlejrens Museum, der ligger uden for Padborg mod syd, er der heller ikke langt til grænsen, hvor I er tæt på både de fristende grænsebutikker og Flensborg by. 

 

 

Hotel-Europa.jpg

Ophold på Hotel Europa

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail