Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Rundrejse i Cuba

Oplev den autentiske og unikke ø på 12-14 dage med udflugter og dansktalende rejseleder. Rejs fra CPH/BLL i nov.-mar.

Rundrejse i Cuba

Oplev den autentiske og unikke ø på 12-14 dage med udflugter og dansktalende rejseleder. Rejs fra CPH/BLL i nov.-mar.

Cuba er en vidunderlig kombination af det hele tilsat høj cigarføring, svingende, salsadansende hofter og rom, der er billigere end vand. 

 

Over Alle Bjerge tager jer med på denne oplevelsesrige rundrejse med dansktalende rejseleder. Indtrykkene er mange, og der er ingen tvivl om, at Cuba på trods af stigende vestlig påvirkning fortsat er meget anderledes, end det vi kender hjemmefra. Det er en oplevelse for livet at møde den cubanske kultur helt tæt på! 

 

Særligt for denne rejse:

 • Oplev det autentiske Cuba
 • Masser af udflugter i kulturens, historiens og naturens tegn
 • Erfaren og dansktalende rejseleder

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Havana t/r via Paris
 • Håndbagage og indchecket bagage
 • 2 måltider ombord
 • 12-14 dages spændende program og masser af udflugter
 • Alle entréer på nævnte udflugter
 • 4 overnatninger i Havana
 • 2 overnatninger på ’casas particulares’, private hjem med værelser
 • 3 overnatninger i Trinidad med All Inclusive
 • 3 overnatninger ved det caribiske hav med All Inclusive
 • Morgenmad alle dage
 • Dansktalende rejseleder
 • Cubansk lokalguide

 

Rejseperiode:

 

Afrejse fra København den 6. november - 17. november 2024 - 12 dage

 • Dobbeltværelse - Sweetdealpris 20.995 kr. 
 • Eneværelse - Sweetdealpris 23.995 kr. 

 

Afrejse fra København den 2. marts - 15. marts 2025 - 14 dage

 • Dobbeltværelse - Sweetdealpris 21.995 kr. 
 • Eneværelse - Sweetdealpris 24.995 kr. 

 

Afrejse fra Billund den 2. marts - 15. marts 2025 - 14 dage

 • Dobbeltværelse - Sweetdealpris 22.995 kr. 
 • Eneværelse - Sweetdealpris 25.995 kr. 

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse.

 

Der er et begrænset antal rejser til salg.

 

Betaling:

Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person. Ved depositumbetaling betales restbeløbet for rejsen til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse via bankoverførsel. Restbeløbet kan ikke betales med betalingskort. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at I tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Vi anbefaler, at I udover jeres rejseforsikring, som gælder på selve rejsen, også har en afbestillingsforsikring, der gælder før afrejse i tilfælde sygdom m.m. Over Alle Bjerge samarbejder med Gouda og kan være behjælpelig med at tegne nævnte forsikringer. Afbestillingsforsikring skal tegnes samtidig med køb af rejsen.

 

Ikke inkluderet i rejsen: 

 • Forsikringer (afbestillingsforsikring og rejseforsikring)
 • Øvrige måltider
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge. Beregn ca. 30 kr. pr. dag til chauffør/lokalguide + drikkepenge på værelse, som man selv lægger
 • Visum til Cuba. Over Alle Bjerge hjælper gerne med dette

 

Se flyinformation længere nede.

 

Dagsprogram

Dag 1 – Ankomst i Havanna

I rejser fra København eller Billund og lander om aftenen cubansk tid i Havannas lufthavn. Eventyret begynder så snart flydørene åbner, og I kan mærke det tropiske klima langt fra den danske vinter. I lufthavnen bliver I mødt af den dansktalende rejseleder, og I kører til hotellet i Miramar, en af Havannas mest velstillede bydele.

 

Dag 2 – Havannas charme og seværdigheder

Efter en god nats søvn er det tid til at udforske Havanna! Gaderne summer af en blanding af turister og cubanere i farverigt tøj, med blomster i håret og med cigarer i munden – Havanna er en oplevelse for alle sanser. I besøger den historiske bydel med store pladser, kirker og vigtige bygningsværker fra kolonitiden.

 

Selv i den moderne bydel føler I jer ført tilbage til 50’erne, når de store og smukke dollargrin drøner forbi den tidligere amerikanske Capitol-bygning og revolutionspladsen, hvor Fidel Castro plejede at holde sine 8-timers taler. Landets fascinerende historie har sat sit spor i hvert et hjørne af Havana.

 

I slutter dagen af med vind i håret, når I kører en tur i dollargrinene. Det er en af de mest Cubanske oplevelser, man kan få, og man kan ikke undgå at sidde med et stort grin, når man cruiser ned af strand boulevarden. Under spiritusforbudstiden i Amerika var Havana et populært feriemål for amerikanere. Det var i denne periode, de mange amerikanerbiler kom til Cuba, disse biler præger stadig i dag bybilledet i Havana.

 

Dag 3 – Høj cigarføring i Viñalesdalen

Denne dag bytter I storbyens travlhed ud med landets idyl. Fra et udsigtspunkt kigger I ud over det forblændende landskab i Viñalesdalen med de specielle bjergformationer - som vintønder, der stiger op fra jorden med tobaksmarkerne som frodigt underlag. Nede i dalen ser I nærmere på cigarproduktionen og det lokale landbrug, som på gammeldags vis bliver holdt af landmænd til hest og okse for plov. I Viñales landsbyen bliver I mødt af huse i alle regnbuens farver, og et landsbyliv, hvor tempoet er helt i bund.

 

Lidt uden for byen findes en smuk grotte, som indianerne siges at have brugt som skjulested under koloniseringen. En gåtur gennem grotten leder jer til en flod, hvor I springer i små både og lader fantasien blive sat på prøve på vejen ud af grotten.

 

Inden I sætter kursen tilbage mod Havanna, ser I det enorme klippemaleri Mural de la Prehistoria, som er intet mindre end 120 meter langt og illustrerer tilblivelsen af det socialistiske menneske.

 

Dag 4 – Oplevelser i Havana

Dagen er til fri disposition, og det er passende, da der er utroligt meget at opleve i denne livlige og historiske by. Tag på et af byens mange museer fra de tunge gennemgange af den prægtige historie som hovedstad i den spanske koloni Cuba og vigtigste havneby i de spanske kolonier i den nye verden til en lidt lettere rundvisning på rommuseet.

 

I kan også besøge Hemingways hus eller gå i hans fodspor på hans favorit beværtninger i det gamle Havana. Der var et sted, han foretrak sine Daiquiris og et andet sted, hvor han nød sine Mojitos. Begge drinks har sin oprindelse på Cuba, og de fås næppe bedre end her.

 

Eller tage endnu en tur med de ikoniske dollargrin. Man får ikke rigtigt for meget af at cruise gennem de små gader og se mylderet og livet i gaden. Turen kunne også gå forbi Hotel National, det berømte hotel National. Det var her den berygtede Havana konference blev holdt den 20. december 1946 hvor verdens mest berømte gangstere deltog, herunder Lucky Luiciano, Meyer Lansky og Santo Trafficante, med det formål at dele Cuba op mellem sig. Frank Sinatra sang til mødet der er blevet dramatiseret af Francis Ford Coppola i Godfather 2

 

Dag 5 – Tæt på den cubanske fauna og hverdag

Kursen bliver sat mod Cienfuegos, en by der er elsket af de lokale for dens moderne struktur og kultur. På vejen kører I ind i Montemar naturreservatet, hvor det tropiske klimas flora og fauna imponerer. Her sejler I en smuk tur over Skattesøen, hvor I finder en genskabelse af en precolombiansk indianerby. Ved ankomst til Cienfuegos besøger I byens centrum. Den franskgrundlagte by har smuk arkitektur og cubansk shopping med håndlavede smykker og billige sko - måske trænger herrerne til en tur ved den lokale barber? På egen hånd er det muligt at besøge det smukke Tomas Terry teater, som var landets mest moderne, da det blev bygget i 1889.

 

Sidst på eftermiddagen skifter I hotellerne ud med en spændende oplevelse, da I bliver indlogeret i ’casas particulares’, private hjem med værelser til udlejning. Den perfekte måde at opleve det autentiske Cuba og samtidig komme tættere på den gæstfri lokalbefolkning. I vil typisk bo sammen med flere af de andre i gruppen selvfølgelig med eget værelse med bad/toilet. Så det er en utrolig lokal og hyggelig oplevelse. 

 

Dag 6 – Cienfuegos – Fransk Kolonitidscharme

Dagen er afsat til at udforske den lille hyggelige by på egenhånd. Cienfuegos blev grundlagt af franske immigranter fra New Orleans og det har sat sine tydelige spor på byen. Tag en slentretur langs de brede boulevarder med elegante huse, under de skyggefulde søjlegange og besøg en af byens parker og pladser. Der er også gode muligheder for at finde souvenirers på de små gademarkeder. Om aftenen kan man nye gode lokale restauranter og typiske lokale spillesteder.

 

Dag 7 – Cienfuegos og Trinidad, Cubas mest betagende byer

Efter morgenmad ved jeres værtsfamilier, siger I farvel og tak til dem, vinker farvel til Cienfuegos og begiver jer mod Trinidad, en af landets første havnebyer, der emmer af historie! De brostensbelagte gader snor sig rundt som en labyrint, så angribende pirater ikke kunne finde ud igen. I besøger byens centrum med markeder, kolonialarkitektur og det historiske museum. På Canchánchara-baren tager I forskud på glæderne, når I smager den kendte drink af samme navn som baren. Byens mange restauranter giver rig mulighed for at finde en lækker frokost i centrum, hvorefter I på egen hånd kan besøge museer, spadsere en tur gennem byens lokale kvarterer og overvære mændenes passionerede dominoturneringer eller kigge på kunstudstillinger og håndværk.

 

Til eftermiddag tjekker I ind på et All Inclusive-hotel ved den caribiske strand uden for byen, hvor I skal overnatte de næste tre dage.

 

Dag 8 – Sukkerdalen i Trinidad

Solopgang over det lune caribiske hav er en vidunderlig måde at starte dagen på og mærke, at I er på ferie: dagen i dag er nemlig helt i jeres eget tempo! Mulighederne i Trinidad er mange: om I vil ligge på stranden med en god bog, køre en tur ind for at slentre i byens gader og udforske de mange museer eller tage på opdagelse i lokalområdet.

 

I kan også tage i damptog ud at besøge den UNESCO-beskyttede sukkerdal med det 40 meter høje Manaca Iznaga-tårn, eller I kan tage på sejltur på det caribiske hav.

 

Til aften kører I ind til byens centrum, hvor I besøger Cubas eneste udendørs Casa de la Música. Den store trappe ved hovedpladsen fyldes op af lokale og turister, når musikere spiller op til dans, og hofterne svinger i forførende og betagende salsa – måske skal I selv prøve en svingom?

 

Dag 9 – Fantastisk regnskovsoplevelse

Bjergkæden Topes de Collantes er dækket af subtropisk regnskovsklima, og på dagens vandretur skal I helt tæt på naturen. Smaragdkolibriernes grønne fjer ses i glimt mellem træerne til lyden af den karakteristiske fuglesang fra nationalfuglen trogon. Duften af frodig regnskov blander sig med duften af kaffe i bjergplantagerne, og efterhånden som I kommer dybere ind i regnskoven, hører I vandets rislen fra floden. Rislen bliver til brusen, når I når det 20 meter høje vandfald El Rocio, og længere nede af floden nyder I en frisk dukkert i den naturlige pool El Venado. Vandreturen gennem skoven er i alt tre kilometer lang og gås i langsomt tempo, i alt ca. tre timer.

 

Efter vandreturen nyder I en velfortjent frokost i naturparken, inden I kører tilbage til hotellet i Trinidad.

 

Dag 10 – Revolutionens hjerte, Santa Clara

Inden det bliver tid til badeferie, går turen forbi Santa Clara, hvor den cubanske nationalfølelse og stolthed bliver tydelig, når I besøger det rørende mausoleum, hvor Che Guevara og hans revolutionskammerater er begravet. Che Guevaras og Fidel Castros revolutionære tanker og handlinger har dannet hele fundamentet for, hvordan Cuba fungerer den dag i dag, og er på godt og ondt plantet dybt i de cubanske hjerter.

 

I ser desuden det afsporede tog, som et centralt mindemærke for revolutionen og Castros endelige sejr, samt Santa Claras centrum, hvor frokostmulighederne er mange.

 

Sidst på eftermiddagen ankommer I til feriebyen Varadero og tjekker ind på jeres All Inclusive-hotel lige på stranden.

 

Dag 11 – Afslapning på caribiske strande

På hotellet er der blot få meter til en af de skønne, caribiske strande, perfekt til en dukkert i det krystalklare vand eller en slentretur i vandkanten med det fine sand mellem tæerne. Restauranten byder på lækker buffet til både morgen, middag og aften, mens poolbaren er det perfekte sted at nyde en lækker piña colada - alt sammen inkluderet i opholdet.

 

Hver aften har hotellet professionelle shows, der underholder godt, indtil det bliver tid til at gå til ro i de rummelige, traditionelt indrettede værelser.

 

I dag er der god tid til at finde et godt sted på stranden og bare slappe af, mens I lader minderne fra den sidste uge stadfæste sig.

 

Dag 12 – Sightseeing og shopping i Varadero

Slap af under en svajende palme med udsigt til det caribiske hav, eller bad i bølgen blå. Hvide sandstrande, turkisblåt vand og forfriskende mojitos – den caribiske drøm bliver til virkelighed! Skal I have pakket de sidste minder i kufferten, har Varadero også en del at byde på: en tur med sightseeing-bussen eller en slentretur igennem byens gader. Souvenirmarkeder, shoppingcentre, en hyggelig park, lækre restauranter og barer med livemusik er alt sammen at finde i centrum, mens den eksklusive marina, det flotte delfinarie og de interessante grotter med indianske vægmalerier er at finde længere ude på halvøen. I kan få masser af charmerende indtryk og feriestemning.

 

Dag 13 – Afsked med Cuba

Nyd den sidste sol og de dejlige strande inden I skal af sted mod lufthavnen om eftermiddagen.

 

På køreturen tilbage til Havanna får I de sidste naturoplevelser og smukke udsigter med jer – og når lige at smage én af landets bedste Piña Coladas på vejen som en perfekt afrunding på en spændende rejse.

 

Dag 14 – Hjemrejse til Danmark

En dejlig ferie fyldt med oplevelser er ved at være slut, og I flyver tilbage over Atlanten og ind i den europæiske civilisation med minder og oplevelser, der vil efterlade et aftryk, som varer ved.

 

OBS:

Ved afrejse i november 2024 er der 12 dage, derfor udgår to dage.

 

Ved afrejse i marts 2025, får I to ekstra dage. En ekstra dag i Havana og en ekstra dag i Cienfuegos. I rejser hjem på dag 14.

 

Hoteller

I skal bo på følgende hoteller:

 

 • Havana: 4* Memories Miramar: 4 overnatninger
 • Cienfuegos: Casas particulares: 2 overnatninger
 • Trinidad: 4* Memories del Trinidad : 3 overnatninger med All Inclusive
 • Varadero: 4* Memories Varadero: 3 overnatninger med All Inclusive

 

Bemærk, der er to ekstra overnatninger i marts.

 

Der tages forbehold for ændring af hotel til samme standard.

 

Flyinformation

Der flyves med Air France via Paris.

 

Flytider København

 

Afrejse den 6. november 2024 - 16. november 2024 - 12 dage:

 

Udrejse den 6. november 2024: 

 • Afgang København kl. 10.15
  Ankomst Paris kl. 12.15
 • Afgang Paris kl. 13.20
  Ankomst Havana kl. 17.45

 

Hjemrejse den 16. november 2024:

 • Afgang Havana kl. 20.15
  Ankomst Paris kl. 11.10 (+ 1)
 • Afgang Paris kl. 12.20
  Ankomst København kl. 14.15

 

 

Afrejse den 2. marts 2025 -15. marts 2025 - 14 dage:

 

Udrejse den 2. marts 2025: 

 • Afgang København kl. 06.45
  Ankomst Paris kl. 08.50
 • Afgang Paris kl. 13.20
  Ankomst Havana kl. 17.45

 

Hjemrejse den 14. marts 2025:

 • Afgang Havana kl. 21.15
  Ankomst Paris kl. 11.10 (+ 1)
 • Afgang Paris kl. 12.45
  Ankomst København kl. 14.40

 

 

Flytider Billund

 

Afrejse den 2. marts 2025 -15. marts 2025 - 14 dage:

 

Udrejse den 2. marts 2025: 

 • Afgang Billund kl. 06.30
  Ankomst Paris kl. 08.30
 • Afgang Paris kl. 13.20
  Ankomst Havana kl. 17.45

 

Hjemrejse den 14. marts 2025:

 • Afgang Havana kl. 21.15
  Ankomst Paris kl. 11.10 (+ 1)
 • Afgang Paris kl. 13.45
  Ankomst Billund kl. 15.30

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Om Over Alle Bjerge

Over Alle Bjerge er et rejsebureau, der bygger på mere end 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, håndlavede rundrejser for nysgerrige danskere, der ved, at der bag ethvert bjerg venter et uopdaget eventyr.

 

Som oftest vil Over Alle Bjerges gæster gerne langt væk fra hjemstavnen til steder, hvor kun få andre turister har været: det tibetanske højland, mayaernes glemte junglebyer eller bag jerntæppet i Nordkorea. Det er dog ikke altid, at man skal langt væk for at få en storslået oplevelse, hvilket man vil erfare på rundrejser i f.eks. Marokko, Balkan eller Portugal. Det er i mødet mellem kulturer, at forståelse opstår, og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden, vi kommer fra.

 

På Over Alle Bjerges rundrejser er der altid en erfaren, dansk rejseleder med, som sørger for gode informationer og baggrundsviden samt at det praktiske glider let. Man er kort sagt i gode trygge hænder.

 

Over Alle Bjerge er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2894.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rundrejse i Cuba

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail