Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

MiniCruise til Oslo

Sensommer i den norske hovedstad inkl. 2 overnatninger på Oslobåden med afrejse fra København. Pris for op til 4 personer.

MiniCruise til Oslo

Sensommer i den norske hovedstad inkl. 2 overnatninger på Oslobåden med afrejse fra København. Pris for op til 4 personer.

Sejl sensommeren og efteråret i møde med et MiniCruise til den norske hovedstad Oslo, hvor I får den perfekte kombination af kulturelle oplevelser og naturskønne udsigter - en afslappende miniferie, hvor I ikke skal tænke på transporten.

 

På Oslobåden er der både plads til både store og små og aktiviteter for alle. Her kan I opleve nærvær med hinanden, mens I nyder den betagende sejltur mellem de norske og svenske kyster.

 

Særligt for dette ophold:

  • Minicruise til den charmerende norske hovedstad
  • Vælg mellem 3 forskellige pakker til rigtig gode priser - find lige den pakke der passer til jer
  • Lad jer betage af den smukke udsigt, imens I sejler og nyder aktiviteterne ombord

 

Vælg mellem følgende pakker:

 

Deal 1:

  • MiniCruise fra København til Oslo t/r for op til 4 personer i standard indvendig 4-personers kahyt. 

Sweetdealpris 298 kr.

 

Deal 2:

  • MiniCruise fra København til Oslo t/r for op til 4 personer i standard 4-personers kahyt med havudsigt.

Sweetdealpris 498kr.

 

Deal 3:

  • MiniCruise fra København til Oslo t/r for op til 2 personer i en Commodore Class kahyt med havudsigt, dobbeltseng, TV, wi-fi og Commodore morgenmad.

Sweetdealpris 1.698 kr.

 

Afrejse er muligt fra søndag til onsdag fra den 5. august 2024 til og med den 18. december 2024.

 

OBS: Book venligst jeres MiniCruise senest den 30. august 2024.

 

Bemærk, der er afsat begrænset antal kahytter til dette tilbud, og der tages forbehold for udsolgte datoer. 

 

Vær opmærksom på, at tilbuddet kun gælder nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud, events og rabatter. 

 

Program 

Skibet sejler ud fra København kl. 15.00, og herefter kan I se frem til et flydende eventyr langs de skandinaviske kyster. Efter en nat på havet vågner I op til den betagende indsejling til Oslo og har 5 timer til at udforske den norske hovedstad, inden turen igen går mod København, hvor I ankommer næste morgen kl. 10.00.

 

Livet ombord

Mens Oslobåden sejler gennem Øresund, kan tiden ombord fordrives med taxfree-shopping, vinsmagning eller aftenture på dækket, mens solen går ned i havet. I det hyggelige bar-område er der masser af plads til at sidde og slappe af og nyde lidt godt til ganen imens. Spil et spil, læs en bog og lyt til livemusikken, der er på scenen.

 

Når sulten melder sig, er der flere muligheder ombord - prøv for eksempel den store buffetrestaurant med alverdens lækre retter, Little Italy med sprøde, italienske pizza eller Explorer Restaurant - et lækkert steak house. Til de kaffetørstige serverer Coffee Crew baristakaffe og søde sager hele dagen.

 

På Oslobåden er der lagt op til hygge og kvalitetstid, mens I nyder den friske luft på dækket, lader håret flagre i vinden og slapper af i de skønne maritime omgivelser til søs. Ombord er der masser af aktiviteter og underholdning for både store og små.

 

Oplev Oslo

Når I rejser på MiniCruise med DFDS, har I 5 timer til at opleve Oslo, mens skibet ligger ved kaj. Her kan I besøge det moderne område Sørenga, shoppe vintage-tøj i det hyggelige Grünerløkka eller nyde stemningen ved vandkanten ved Aker Brygge. I kan også udforske den smukke kunst ved Munch-museet og passende gå en tur forbi det smukke operahus, når I er i området. I Mathallen kan I smage på lækre delikatesser og ved Akerhus Fæstning høre historier fra fortiden.

 

En slentretur gennem hovedgaden, Karl Johans gate tager jer også både forbi Stortinget (parlamentet), universitetet og slutter ved kongeslottet - en dejlig måde at få set lidt at de historiske bygninger i byen.

 

Der er masser at give sig til i Oslo. Nyd en gåtur i Botanisk Have eller se udsigten fra toppen Ekeberg skulpturpark, der også giver jer en smuk gåtur gennem parken. Vigeland Park er også en meget populær turistattraktion, der har over 1 million besøgende hvert år. Parken er kendt for skulpturer i bronze, granit og støbejern - og særligt bronzestatuen af "Den vrede dreng" er meget berømt. 

 

Er I hele familien afsted, er der mange sjove oplevelser for børnene. Lad turen gå til Freialand, som er et chokolade-mekka for alle med hang til de søde kakaobønner. På Teknisk Museum kan I gå på opdagelse i videnskaben, opleve spændende shows og lege jer gennem fysikkens mysterier. I Popsenteret kan I lege popstjerner for en dag, og på Norsk Folkemuseum kan I se de traditionelle norske træhuse og opleve folk i fine nationaldragter.

 

Sejltider

Afrejse fra København

I kan se tidspunkt for check-in, afrejse og ankomst i jeres rejsebevis, som I modtager fra DFDS efter køb. 

 

Tryghed på rejsen 

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

MiniCruise til Oslo

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail