Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Tapas og vin for 2 pers.

Nyd en delikat tapasanretning for 2 personer inkl. en flaske vin i den hyggelige vinbar i hjertet af Aarhus.

Tapas og vin for 2 pers.

Nyd en delikat tapasanretning for 2 personer inkl. en flaske vin i den hyggelige vinbar i hjertet af Aarhus.

Det er noget så hyggeligt at søge inden døre med godt selskab, god vin og velsmagende tapas. Netop dette kan du gøre med 40 % rabat hos populære BARe Vin, der ligger centralt i Aarhus ved Bruuns Galleri. 

 

Med denne deal får I en tapasanretning, der inkluderer alt, hvad, der hører sig til af charcuteri, oste, paté, sylt, dyppelse og godt brød. Dertil kan i vælge en flaske hvid-, rød, eller rosévin, som I kan dele og nyde til maden.

 

BARe Vins rustikke lokaler, der kombinerer vinbar med vinbutik, giver en behaglig, uformel og afslappet stemning. Her findes ingen vinsnobberi, til gengæld finder du god, personlig service og velsmag for alle pengene. Og når vi i denne sammenhæng skriver "alle pengene", så er det altså blot 174 kroner pr. næse, I skal af med, for både mad og drikke.

 

Du får:

  • Tapas for 2 personer samt en flaske vin (hvid-, rosé- eller rødvin)

Sweetdealpris 348 kr. Normalpris 580 kr. Spar 40%

 

Om BARe Vin

Det er ofte mærker, årgange og prestige, der fylder i billedet, når det kommer til vin. Men hos BARe Vin er det den gode smag, der tager fokus.

 

Det passionerede personale guider dig gennem vine med ord og smagsbeskrivelser, der faktisk er til at forstå - også for de uindviede. Det er jo trods alt bare vin.

 

Til jeres tapas kan I vælge en flaske hvid-, rosé- eller rødvin af mærket Montaria fra huset Parras Wines i vinregionen Alentejano i Portugal. Fælles for alle tre vine er de læner sig mest op af stilen i det spanske højland såsom Ribera del duero. Her får du en imødekommende vin med god balance mellem frugt og tørhed.

Tapas og vin i Aarhus

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail