Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Julekoncert med Muff & Langkilde

Katrine Muff og Johannes Langkilde inviterer til medrivende julekoncerter med fællessang i kirker. Begrænset antal!

Julekoncert med Muff & Langkilde

Katrine Muff og Johannes Langkilde inviterer til medrivende julekoncerter med fællessang i kirker. Begrænset antal!

I julen 2024 kan du komme med til en helt særlig koncertoplevelse med Katrine Muff og Johannes Langkilde i nogle af de smukke danske kirker. Her vil julestemningen stige helt til tops, mens hele publikum vil samle sig om de opløftende og medrivende sange.

 

Kærligheden til musikken, fortællingen og fællesskabet er i centrum, når Katrine Muff og Johannes Langkilde tager publikum i hånden og byder på traditionelle julesange fra ind- og udland, kendte højskolesange og deres egne favoritter fra den danske populære sangskat.

 

Du genkender nok Muff & Langkilde som værtsduoen fra DR-programmet ”Fællessang”, der har samlet seerne om kendte og elskede sange. Og netop den oplevelse kan publikum glæde sig til at vende tilbage til med de stemningsfulde julekoncerter.

 

Du får:

  • Billet til julekoncert med Katrine Muff og Johannes Langkilde

Sweetdealpris 275 kr.

 

Vælg mellem disse koncerter:

  • Aarhus, Skt. Lukas Kirke - Torsdag den 21. november 2024 kl. 20.00
  • Kolding, Brændkjærkirken - Fredag den 22. november 2024 kl. 20.00
  • Odense, Ansgars Kirke - Torsdag den 19. december 2024 kl. 20.00
  • København, Christians Kirke - Lørdag den 21. december 2024 kl. 15.00

 

Om Katrine Muff og Johannes Langkilde

Johannes Langkilde er kendt som TV-vært gennem næsten 20 år, han er tidligere korrespondent i USA og forfatter til flere bøger. Som pianist og trompetist har Langkilde altid været hjemme i musikken med et fundament i jazzen. I "Fællessang" fik Danmark for alvor indblik i, at musikken er en lige så stor del af Johannes’ liv som journalistikken.

 

Katrine Muff er komponist, radiovært og korleder, og så er hun desuden kendt som sangcoach i talentshowet X Factor og DR-programmet ”Fra skrål til skønssang”. Katrine har sine musikalske rødder i de danske salmer og Højskolesangbogen, hvor hun selv har fået optaget 5 af sine egne kompositioner. Hun har indspillet og optrådt med nogle af Danmarks bedste musikere som Sebastian og Oh Land og trækker som solist på sit fundament i den danske pop-, vise- og højskoletradition. Som musiker i ”Fællessang” på DR, har hun med sin smukke stemme og sin store indlevelse og viden om musik bragt sangene helt tæt på seerne.

 

Katrine er en ægte musikformidler, der brænder for at fortælle om musik - sin egen såvel som andres - betydningen af teksterne og hvorfor musikken er et unikt samlingspunkt for mennesker. Den fællesskabsfornemmelse tager hun og Johannes nu med sig, som omdrejningspunkt for en stemningsfuld julekoncertoplevelse.

Julekoncert med Muff & Langkilde

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail