Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Spaentré og spaprodukter hos Lübker

Nyd en skøn spadag i Lübker Spa inkl. selvbehandlingskit med fodbadesalt og ansigtsprodukter.

Spaentré og spaprodukter hos Lübker

Nyd en skøn spadag i Lübker Spa inkl. selvbehandlingskit med fodbadesalt og ansigtsprodukter.

Det populære Lübker Spa inviterer på en afslappende dag i deres spaafdeling og forkæler dig yderligere med skønne produkter, som du kan benytte under dit ophold og få den ultimative spaoplevelse, hvor velvære og selvforkælelse er i højsæde.

 

Lübkers spaafdeling byder på et væld af skønne spafaciliteter som bla dampbad, fodbadsfontæne, spabad med masserende bobler og et finsk saunaområde. På rooftop kan du nyde vildmarkskar med udsigt til de smukke omgivelser. I spaområdet finder du alt, hvad der skal til for at give dig en udsøgt oplevelse og et velfortjent afbræk fra hverdagens trummerum.

 

Foruden adgang til spaafdelingen i 3 timer, får du med denne deal et ansigtskit fra Amazing Space bestående af en ansigtsrens, skrub og dagcreme. Til fødderne får du velduftende fodbadesalt fra Badeanstalten, som du kan bruge til at lave et opkvikkende fodbad. Produktet indeholder havsalt, koldpresset agurkekerneolie og forfriskende mynte.

 

Du kan ydermere benytte fitnessområdet gratis.

 

Du får:

  • 3-timers adgang til spa og fitness samt ansigtskit fra Amazing Space og fodbadesalt fra Badeanstalten

Sweetdealpris 290 kr.  Normalpris 488 kr. Spar 40 %

 

Om Lübker Spa & Wellness

I de smukke omgivelser midt på Djursland, findes et unikt naturområde, der trækker linjer tilbage til Vikingetiden. Her er historien mærkbar på samme måde som naturen, der byder på både sjældne orkidéer, smukke vandhuller og et rigt dyreliv. I disse smukke og historiske omgivelser ligger Lübker Golf & Spa Resort og byder på golf og wellness i særklasse.

 

Lübker Golf & Spa Resort dækker et areal på over 200 hektar, fordelt på golfbane, Spa & Wellness samt huse og lejligheder. Byerne Aarhus, Randers, Grenaa og Ebeltoft er inden for 45 minutters kørsel. 

 

Hos Lübker Spa & Wellness er der noget for enhver, der trænger til at sætte hverdagen på pause og bare slappe af. Med områder der både indeholder spa, fitness samt subtropisk bad, får du en skøn dag, hvor dit velvære er i fokus.

 

Gør noget ekstra ud af en kold mandag eller torsdag  i efteråret, og nyd den sammen med en, du holder af i afslappende omgivelser.

 

Husk, at du også er velkommen til at booke deres fantastiske spabehandlinger. Læs mere om de forskellige behandlinger her, og husk at booke tid på forhånd. 

 

Slå til nu - det fortjener du helt sikkert.

Spadag med spaprodukter hos Lübker

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail