Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Vin og tapas hos Brød & Vin

Hyg jer sammen over 2 glas vin og en lille platte med enten ost, pølser, syltede ting eller knas hos Brød & Vin i Haderslev.

Vin og tapas hos Brød & Vin

Hyg jer sammen over 2 glas vin og en lille platte med enten ost, pølser, syltede ting eller knas hos Brød & Vin i Haderslev.

Haderslevs nye spisested har fundet endnu et godt tilbud frem til jer, og denne gang står den på frokost eller aftenhygge for de voksne. 

 

Tag en af dine nære med på Brød & Vin, og nyd et dejligt glas vin sammen, mens I får lidt godt til ganen. Vælg 2 glas af udvalgte mousserende, hvid, rosé, rød eller portvine og match vinen med en lille platte med ost, pølser, syltede ting eller knas. 

 

Hos Brød & Vin får du lækker mad, og med vinen, må man sige, at ejeren Daniel har helt styr på. Han er nemlig indehaver af et vinimportfirma sammen med sin bror, og det skaber god harmoni, når der skal udvælges kvalitetsvin til dig.

 

Du får:

  • 2 glas vin samt en lille platte

Sweetdealpris 129 kr. Normalpris 215 kr. Spar 40 % 

 

En ejer med krummer i

Det er halvportugisiske Daniel Gouvieia, der har overtaget det tidligere Baguetten i Nørregade for at lave et nyt hyggeligt madsted med masser af god vin til at skylle ned med. 

 

Det er dog ikke kun portugisisk blod, der løber i årene hos ejeren - det er også iværksætteri og passion for god mad, der driver ham. Han har nemlig tidligere fungeret som køkkenchef på Hotel Koldingfjord, som restaurantchef på Hotel Norden, og så drev han Hotel Vamdrup sammen med sin hustru. 

 

På Brød & Vin skal der både serveres kolde og varme retter, og så er det vigtigt for Daniel, at det bliver et sted for alle. Der skal både være plads til at snuppe en god madpakke med på farten, og så skal der være plads til at sidde i ro og mag og nyde et godt glas vin om aftenen.

Vin og tapas hos Brød & Vin

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail