Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Terapi eller hypnose

NYHED: Gør et af dit livs vigtigste investeringer med 1 eller 3 behandlinger med hypnose eller terapi hos CareZone.

Terapi eller hypnose

NYHED: Gør et af dit livs vigtigste investeringer med 1 eller 3 behandlinger med hypnose eller terapi hos CareZone.

Døjer du med selvværdet? Er der knas i parforholdet? Eller har du svært ved at kvitte smøgerne? Så tag at investere i dig selv og få booket tid til samtaleterapi eller hypnose hos CareZone i Horsens.

 

Hos CareZone kan du roligt begive dig ned ad stien mod selvopdagelse og selvforbedring. Og hos de 2 behandlere i klinikken får du mellem 10 og 15 års erfaring, så dit sind er i rigtig kyndige hænder.

 

Til denne pris er der ikke flere undskyldninger for at udsætte det vigtige arbejde med dig selv. Hvis du ikke lige har mulighed for at møde fysisk op i Horsens, da kan samtaleterapien desuden sagtens foregå online.

 

Vælg mellem:

 • 1 x samtaleterapi eller hypnose
  Sweetdealpris 299 kr. Normalpris 799 kr. Spar 62 %

 

 • 3 x samtaleterapi eller hypnose
  Sweetdealpris 799 kr. Normalpris 2.400 kr. Spar 66 %

 

Samtaleterapi omfatter følgende behandlinger:

 • Parterapi (Gælder for 2 personer, og det er nok at købe 1 deal)
 • Single
 • Sexologisk samtale
 • Unge & Identitet
 • Selvværd

 

Hypnoseterapi omfatter følgende behandlinger:

 • Rygestop
 • Angst/fobi
 • Søvnbesvær

 

Om behandlerne hos CareZone

Sarah Winther Hasselmann - Sexolog, terapeut & coach

Sarah har en professionsbachelor i pædagogik og har arbejdet med udsatte børn/unge og voksne. Derudover er hun Ungerådgiver, "Lær at tackle" instruktør i kroniske smerter, sexolog, hypnoterapeut og life coach med mere end 15 års erfaring inden for området.

 

Hun har en stor forståelse og respekt for, at livet ikke altid er nemt og tager altid udgangspunkt i den virkelighed, du oplever. I samtaler med Sarah vil du blive guidet og støttet i at opnå indsigt og forståelse for dit eget liv, så du kan ændre det, der ikke længere virker for dig.

 

Torben Winther Hasselmann - Hypnoseterapeut

Torben har en grunduddannelse inden for det pædagogiske og har også arbejdet med udsatte børn/unge og voksne. Derudover er han "lær at tackle" instruktør i angst & depression, mentor for unge med udfordringer og hypnoterapeut med i alt mere end 10 års erfaring inden for området.

 

Det er vigtigt for CareZone at skabe et trygt og afslappet rum, inden du skal i hypnose. Derfor vil en behandling starte med en snak om den angst/fobi eller den afhængighed, du har. Du vil også kunne stille alle de spørgsmål, du end måtte have til det at være i hypnose. De fleste er ofte bekymret for, om de kan afbryde hypnosen, hvis de oplever noget ubehageligt - og Ja, det kan du - du kan til hver en tid åbne dine øjne og afbryde hypnosen, også hvis du bare brug for en lille pause.

 

Efter hypnosen snakker I sammen om det, du oplevede, og de tanker og følelser som er forbundet med det.

Terapi eller hypnose

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail