Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Mors dags Spa

Mors dag står for døren, så forkæl din mor med en afslappende eftermiddag med adgang til spa, fitness og subtropisk bad.

Mors dags Spa

Mors dag står for døren, så forkæl din mor med en afslappende eftermiddag med adgang til spa, fitness og subtropisk bad.

Lad en søndag eftermiddag blive fyldt med velvære og selvforkælelse hos Lübker Spa. Du får 3 timers adgang til spa, fitness og det subtropiske bad i afslappende omgivelser, der er fordelt på over på 3.500 m2. Det er den ultimative forkælelse at give til dig selv, til mors dag eller til en anden, der fortjener det bedste. 

 

Hos Lübker Wellness finder du bl.a. sauna, spagrotte, vildmarksbad og pejsestue. Du finder også hvileområde med varme liggestole, sauna, fodbadsfontæne, rainshowers og dampbad med lysterapi. I det subtropiske bad findes et varmtvandsbassin, et stort boblebad, liggestole og en massagekanon.

 

Giv dig selv eller en, der står dig nær, et pusterum fra en travl hverdag, hvor du kan geare ned og sætte pluspoint ind på overskudskontoen.

 

Du får:

  • Afternoon spa med 3 timers adgang til både spa, subtropisk bad og fitness inkl. lån af badekåbe og håndklæde

Sweetdealpris 350 kr. Normalpris 520 kr. Spar 32 %

 

Praktisk info:

  • Lübker Spa anbefaler, at du medbringer et håndklæde til brug ved dit sidste bad
  • Man kan købe ansigtskit for 79 kroner på stedet
  • Alle bade skal forlades 30 minutter før lukketid
  • Det er ikke tilladt at medbringe egne produkter, men der kan købes produkter i både receptionen og i spaen
  • Lübker Wellness café er åben for frokost kl. 11.30-15.30. 
  • Du er velkommen til at medbringe dine egne badetøfler. Alternativt kan de købes på stedet til 30 kr. 

 

Om Lübker Spa & Wellness

I de smukke omgivelser midt på Djursland, findes et unikt naturområde, der trækker linjer tilbage til Vikingetiden. Her er historien mærkbar på samme måde som naturen, der byder på både sjældne orkidéer, smukke vandhuller og et rigt dyreliv. I disse smukke og historiske omgivelser ligger Lübker Golf & Spa Resort og byder på golf og wellness i særklasse. Kom derfor gerne tidligt og gå en tur på den smukke hjertesti inden din spa-tid.

 

Lübker Golf & Spa Resort dækker et areal på over 200 hektar, fordelt på golfbane, Spa & Wellness samt huse og lejligheder. Byerne Aarhus, Randers, Grenaa og Ebeltoft er inden for 45 minutters kørsel. 

 

Hos Lübker Spa & Wellness er der noget for enhver, der trænger til at sætte hverdagen på pause og bare slappe af. Med områder der både indeholder spa, fitness samt subtropisk bad, får du en skøn dag, hvor dit velvære er i fokus.

 

Husk, at du også er velkommen til at booke deres fantastiske spabehandlinger. Læs mere om de forskellige behandlinger her, og husk at booke tid på forhånd. 

Afternoon Spa hos Lübker Spa

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail