Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Burger hos Brød & Vin

Vælg mellem en burger med tempura kylling, oksekødsbøf eller blomkålsbøf hos det nye hyggested i centrum af Haderslev.

Burger hos Brød & Vin

Vælg mellem en burger med tempura kylling, oksekødsbøf eller blomkålsbøf hos det nye hyggested i centrum af Haderslev.

Hvis du er på udkig efter en frokost af bedste kaliber i Haderslev, så har vi en snasket og smagfuld Sweetdeal til dig! Brød & Vin har netop åbnet dørene for deres nye madsted i Nørregade i hjertet af Haderslev, og det fejrer vi med endnu et godt tilbud.  

 

Tag plads i de nyistandsatte lokaler og få serveret en burger, der har fået alt, hvad den kan trække af lækkert fyld. Vælg mellem den sprøde tempurakylling med naan brød, den klassiske oksekødsbøf med bacon og gammelknas eller den vegetariske med blomkålsbøf og ost.

 

Det, der binder hele burgeren sammen, er den rigelige mængde creme eller mayo af forskellig art, og det er der altså ikke sparet på her. Til gengæld er der sparet hele 40% på prisen, så skynd dig at slå til.

 

Du får:

  • 1 valgfri burger

Sweetdealpris 69 kr. Normalpris 115 kr. Spar 40 % 

 

Vælg mellem disse burgere:

  • Kyllingeburger
    Naan brød, advokado creme, aioli, spidskålsalat, tempura kylling og chedder
  • Okseburger
    Kartoffelbolle, sort hvidløgsmayo, estragonmayo, salat, oksekødsbøf 180 gram, bacon, gammelknas, tomat, agurk og syltede rødløg.
  • Vegetarburger
    Kartoffelbolle, sort hvidløgsmayo, estragonmayo, salat, blomkålsbøf med ost. 

 

Det er selvfølgelig muligt at tilkøbe pommes frites og drikkevarer hos Brød & Vin.

 

Om Brød & Vin

Det er halvportugisiske Daniel Gouvieia, der har overtaget det tidligere Baguetten i Nørregade for at lave et nyt hyggeligt madsted med masser af god vin til at skylle ned med. 

 

Det er dog ikke kun portugisisk blod, der løber i årene hos ejeren - det er også iværksætteri og passion for god mad, der driver ham. Han har nemlig tidligere fungeret som køkkenchef på Hotel Koldingfjord, som restaurantchef på Hotel Norden, og så drev han Hotel Vamdrup sammen med sin hustru. 

 

På Brød & Vin skal der både serveres kolde og varme retter, og så er det vigtigt for Daniel, at det bliver et sted for alle. Der skal både være plads til at snuppe en god madpakke med på farten, og så skal der være plads til at sidde i ro og mag og nyde et godt glas vin om aftenen.

 

Og det med vinen, må man sige, at Daniel har helt styr på. Han er nemlig indehaver af et vinimportfirma sammen med sin bror, og det skaber god harmoni, når der skal udvælges kvalitetsvin til det nye Brød & Vin.

Burgertilbud hos Brød & Vin

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail