Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Minigolf og burger i Bruuns

Spil en omgang minigolf på toppen af Bruuns Galleri, og gå nedenunder til en lækker, valgfri burger hos The Burger Concept.

Minigolf og burger i Bruuns

Spil en omgang minigolf på toppen af Bruuns Galleri, og gå nedenunder til en lækker, valgfri burger hos The Burger Concept.

Vi har skaffet et sommerhit, hvor du både får sjov under åben himmel hos Aarhus Minigolf og en uimodståelig burger fra The Burger Concept til bare en flad 50'er. Det er den ultimative kombination af underholdning og god mad, og så kan du få det hele i hjertet af Smilets By.

 

Få samlet dine bedste venner eller familien, og giv dem kamp til stregen på de 18 sjove minigolfbaner på toppen af Bruuns Galleri. Tag scorekortet med ned i The Burger Concept og find ud af, hvem der får titlen som minigolf-mester, mens I nyder en lækker, valgfri burger. Hvem ved... måske det er taberen, der giver sodavand?

 

Slå til på dette kombi-tilbud nu, og gør din næste aftale til et vaskeægte hole-in-one.

 

Du får:

 • Minigolf og burger combo:
  1 x entré til Aarhus Minigolf i Bruuns Galleri
  1 x valgfri bruger hos The Burger Concept i Bruuns Galleri

Sweetdealpris 50 kr. Normalpris 105 kr. Spar 52 %

 

Se udvalget af burgere her:

 • Single iconic burger - Smørbagt potato bun, saftig bøf, mayo, sennep, ketchup, lollo bionda, frisk tomat, syltede rødløg og pickles.
 • Spicy chicken burger - Smørbagt potato bun, Southern fried chicken, lollo bionda, frisk tomat, rødløg og chili mayo.
 • Chicken bbq burger - Smørbagt potato bun, southern fried chicken, sennepsmayo, bbq sauce, lollo bionda, syltede rødløg, pickles, frisk tomat.
 • Iconic veggie style burger - Smørbagt potato bun, crispy veggie bøf, mayo, ketchup, ravigotta sauce, lollo bionda, frisk tomat, syltede rødløg og pickles.
 • Classic cheese burger - Smørbagt potato bun, saftig bøf, ost, rødløg, pickles og signatur sauce.
 • Kids burger - Smørbagt potato bun, bøf og ketchup.
 • Crunchy chicken burger - Smørbagt potato bun, crispy kylling, creme fraiche dressing, rødløg og lollo bionda salat.

Det er selvfølgelig muligt at tilkøbe fries, snacks, milkshakes og drikkevarer i The Burger Concept.

 

Minigolf på toppen

Hos Aarhus Minigolf finder du 18 huller på toppen af Bruuns Galleri blandt byens tage. Her kan alle være med uanset niveau, men du kan da prøve at slå banens officielle par på bare 61 slag.

 

Banerne ligger på en hyggelig tagterasse, hvor du desuden kan nyde iskolde drikkevarer og snacks – også selvom du ikke skal spille minigolf.

 

Der er adgang til banerne via  niveau 6 i Bruuns Galleri. Du tager bare rulletrappen op fra biografen Cinemaxx og går ud til taget på venstre side. Her følger du den grønne løber.

 

Fastfood med et gastronomisk løft

Hos The Burger Concept har den traditionelle 'fastfood' fået et gastronomisk løft. Maden skal være lavet af de bedste råvarer, burgerne skal smage fantastisk og se mindst lige så godt ud - og så skal det være til at betale for.

 

The Burger Concept er grundlagt og drevet af Jakobsen-brødrene, og fra dem skinner madglæden igennem, og man er ikke i tvivl om, at de saftige burgere med de nøje udvalgte råvarer vidner om en stor kærlighed til burgere og en stor passion for at skabe en stor smagsoplevelse.

 

Du skal bare finde ud af, hvilken slags burger, der får dit mundvand til at løbe hurtigst. Skal det være bestselleren Spicy Chicken Burger med southern fried kylling, eller er det måske den klassiske Cheese Burger, der har en særlig plads i dit hjerte (og mave)?

Minigolf og burger i Bruuns Galleri

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail