Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

1,5 times Cube Challenge

Saml vennerne og få udfordret både hjerne og fysik med op til 25 sjove aktivitetsrum i Maximum Aalborg.

1,5 times Cube Challenge

Saml vennerne og få udfordret både hjerne og fysik med op til 25 sjove aktivitetsrum i Maximum Aalborg.

Bliv presset til det yderste sammen med vennerne i det hylemorsomme holdspil Cube Challenge, der fortsat er en populær forlystelse i Maximum Aalborg - det eneste sted i Danmark, hvor du kan opleve dette.

 

Kombinationen af hjerne, fysik, præcision og dygtighed er nøgleordene i denne forlystelse, hvor du og dit hold bliver udfordret i de 18-25 forskellige og underholdende aktivitetsrum. Det er en unik mulighed for at teste og udvikle dine samarbejdsevner, hvad enten det er med venner, familie eller kolleger. Og så får I samtidig en rigtig sjov oplevelse sammen. 

 

For at få det optimale ud af oplevelsen skal hvert hold bestå af 3 – 5 personer, hvor man så dyster mod de andre hold. Det gælder om at komme bedst igennem alle de sjove rum, så dit hold kan blive kåret som vindere.

 

Der er fuld gas på underholdningen - til næsten den halve pris.

 

Du får:

  • 1,5 times Cube Challenge for 1 person i Maximum Aalborg

Sweetdealpris 99 kr. Normalpris 179 kr. Spar 44 %

 

Bemærk: Gebyret på 10 kr. er pr. ordre og ikke pr. værdibevis. Du må købe alle de værdibeviser, du ønsker i samme ordre. 

 

Om Bowl'n'Fun & Maximum

Bowl’n’Fun & Maximum er den største kæde af bowling- og forlystelsescentre i Danmark og er kendt som en underholdende mødested for folk i alle aldre. Med denne deal til Maximum får du både rørt lattermusklerne og udfordret konkurrenceånden.

 

Centrene er fyldt med forlystelser, der får adrenalinet til at pumpe og latteren til at rulle. Uanset om det er en hverdagsaften med familien eller en særlig begivenhed som fødselsdag, konfirmation eller firma arrangement, vil du få en sjov og mindeværdig oplevelse.

 

Der er også en restaurant, The Grill, hvor kokkene tilbyder Big Time Brunchbuffet eller Big Time Grillbuffet, som passer til enhver smag. 

 

 

Kan indløses i følgende center:

Maximum Aalborg
Fiskene 10
9200 Aalborg
Tlf: 88 77 49 00
E-mail: bookaalborg@maximum.dk

 

Generel information

  • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det. Hvis du har lavet dit køb gennem din Sweetdeal profil, kan du også finde dine beviser der. Ellers kan du kontakte Sweetdeal's Kundeservice, som kan gensende dine beviser.  
  • Samarbejdspartneren er Bowl'n'Fun ApS. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning
  • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. Sweetdeal anbefaler derfor, at du booker umiddelbart efter dit køb
  • Ved køb finder købelovens mangels regler anvendelse
  • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til: Bowl'n'Fun ApS (www.bowlnfun.dk)

1,5 times Cube Challenge

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail