Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Entré til Happie's Legeland

Få timevis af sjov for børnene med boldbassiner, hoppeborge, klatretårne, rutsjebaner m.m. hos Bowl'n'Fun & Maximum.

Entré til Happie's Legeland

Få timevis af sjov for børnene med boldbassiner, hoppeborge, klatretårne, rutsjebaner m.m. hos Bowl'n'Fun & Maximum.

Gør jer klar til flere timers underholdning i Happie’s Legeland til under halv pris. Happie's er et sandt paradis for børn og med mere end 1000 m² at boltre sig på, er der garanti for max sjov for de små.

 

Det er dog også en fest for forældrene, som kan få tid til at læse en bog og nyde en god kop kaffe i sofaerne, alt imens ungerne leger for fulde drøn og får brændt en masse krudt af.

 

Du kan bruge dealen hos Bowl'n'Fun i Svendborg, Sønderborg samt hos Maximum i Aalborg, Kolding og Vejle, hvor I her blandt andet kan opleve boldbassiner, hoppeborge, trampoliner, klatretårne, rutsjebaner og meget mere. Der er desuden en café, hvor I efterfølgende eller i pausen kan nyde en kop kaffe samt flere børnevenlige retter.

 

Du kan købe alle de værdibeviser, du har lyst til, så hvorfor ikke tage hele familien eller børnenes kammerater med i legelandet? 

 

Du får:

  • Entré for 1 barn mellem 4 til 15 år til Happie's Legeland i Bowl'n'Fun 

Sweetdealpris 59 kr. Normalpris op til 129 kr. Spar op til 54 %

 

Bemærk: Gebyret på 7 kr. er pr. ordre og ikke pr. værdibevis. Du må købe alle de værdibeviser, du ønsker i samme ordre. 

 

Om Bowl'n'Fun & Maximum

Bowl’n’Fun & Maximum er den største kæde af bowling- og forlystelsescentre i Danmark og er kendt som en underholdende mødested for folk i alle aldre. Med denne deal til Bowl'n'Fun & Maximum får du både rørt lattermusklerne og udfordret konkurrenceånden.

 

Centrene er fyldt med forlystelser, der får adrenalinet til at pumpe og latteren til at rulle. Uanset om det er en hverdagsaften med familien eller en særlig begivenhed som fødselsdag, konfirmation eller firma arrangement, vil du få en sjov og mindeværdig oplevelse.

 

Der er også en restaurant, The Grill, hvor kokkene tilbyder Big Time Brunchbuffet eller Big Time Grillbuffet, som passer til enhver smag. 

 

 

Vælg mellem følgende centre:

Jylland: 

Maximum Aalborg
Fiskene 10
9200 Aalborg
Tlf: 88 77 49 00
E-mail: bookaalborg@maximum.dk

 

Maximum Kolding
Skovvangen 35
6000 Kolding
Tlf: 76 33 27 27 
E-mail: bookkolding@maximum.dk

 

Maximum Sønderborg 
Stenager 17 D
6400 Sønderborg 
Tlf: 70 60 61 41
E-mail: booksønderborg@maximum.dk

 

Maximum Vejle 
Enghavevej 9
7100 Vejle
Tlf: 75 83 04 88 
E-mail: bookvejle@maximum.dk

 

Fyn: 

Maximum Svendborg 
Nyborgvej 4
5700 Svendborg
Tlf: 70 11 11 55 
E-mail: booksvendborg@maximum.dk

 

Generel information

  • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det. Hvis du har lavet dit køb gennem din Sweetdeal profil, kan du også finde dine beviser der. Ellers kan du kontakte Sweetdeal's Kundeservice, som kan gensende dine beviser.  
  • Samarbejdspartneren er Bowl'n'Fun ApS. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning
  • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. Sweetdeal anbefaler derfor, at du booker umiddelbart efter dit køb
  • Ved køb finder købelovens mangels regler anvendelse
  • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til: Bowl'n'Fun ApS (www.bowlnfun.dk)

Entré til Happie's Legeland

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail