Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Gokart hos Bowl'n'Fun & Maximum

Giv vennerne baghjul med 15 minutters gokart til næsten HALV pris hos Bowl'n'Fun & Maximum.

Gokart hos Bowl'n'Fun & Maximum

Giv vennerne baghjul med 15 minutters gokart til næsten HALV pris hos Bowl'n'Fun & Maximum.

Er du klar til fart over feltet? Bowl'n'Fun i Esbjerg og Maximum i Odense vifter med det ternede flag og giver dig 15 minutters forrygende og hæsblæsende gokart. Og du får det til næsten det halve med denne Sweetdealpris!

 

Gokart er sjovt og fuld af hyggeligt samvær, hvor alle får plejet konkurrencegenet. Med denne deal kan du give dine venner eller familie kamp til stregen og dele en oplevelse med fart over feltet - det er da oplagt som gave, familieudflugt, herretur eller noget helt fjerde! 

 

Hvis du ønsker 30 minutters kørsel, køber du bare 2 værdibeviser - der er ingen max på hvor mange, du kan købe, men du skal købe min. 5 værdibeviser.

 

Vi ses i overhalingsbanen.

 

Du får:

  • 15 min. gokart-kørsel for 1 person i Bowl'n'Fun i Esbjerg og Maximum i Odense

Sweetdealpris 99 kr. Normalpris op til 179 kr. Spar 44 %

 

OBS! Du skal købe min. 5 værdibeviser. Alle priser er ekskl. kørehætter, som betales separat hos Bowl'n'Fun.

 

Om Bowl'n'Fun & Maximum

Bowl’n’Fun & Maximum er den største kæde af bowling- og forlystelsescentre i Danmark og er kendt som en underholdende mødested for folk i alle aldre.

 

Med denne deal til Bowl'n'Fun & Maximum får du både rørt lattermusklerne og udfordret konkurrenceånden. Inviter familien eller vennerne på et super sjovt ræs, og find ud af hvem, der vinder den venskabelige håneret for det næste stykke tid.

 

Centrene er fyldt med forlystelser, der får adrenalinet til at pumpe og latteren til at rulle. Uanset om det er en hverdagsaften med familien eller en særlig begivenhed som fødselsdag, konfirmation eller firma arrangement, vil du få en sjov og mindeværdig oplevelse.

 

Der er også en restaurant, The Grill, hvor kokkene tilbyder Big Time Brunchbuffet eller Big Time Grillbuffet, som passer til enhver smag.

 

 

Vælg mellem følgende centre:

Jylland: 

Bowl'n'Fun Esbjerg
Glarmestervej 6-12
6710 Esbjerg
Tlf: 75 46 84 00 
E-mail: bookesbjerg@bowlnfun.dk

 

Fyn: 

Maximum Odense 
Grønløkken 3
5000 Odense
Tlf: 70 11 11 55 
E-mail: bookodense@maximum.dk

 

Generel information

  • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det. Hvis du har lavet dit køb gennem din Sweetdeal profil, kan du også finde dine beviser der. Ellers kan du kontakte Sweetdeal's Kundeservice, som kan gensende dine beviser.  
  • Samarbejdspartneren er Bowl'n'Fun ApS. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning
  • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. Sweetdeal anbefaler derfor, at du booker umiddelbart efter dit køb
  • Ved køb finder købelovens mangels regler anvendelse
  • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til: Bowl'n'Fun ApS (www.bowlnfun.dk)

Gokart hos Bowl'n'Fun

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail