Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Frit valg hos Kødhuset

Læg kvalitetskød på grillen eller fyld fryseren med saftige bøffer med 40 % rabat på værdibevis til Kødhuset.

Frit valg hos Kødhuset

Læg kvalitetskød på grillen eller fyld fryseren med saftige bøffer med 40 % rabat på værdibevis til Kødhuset.

Kødhuset har givet os et smugkig på deres helt nye, virkelig flotte webshop, der bugner af frisk kvalitetskød til skarpe priser.  For at fejre lanceringen af den nye webshop forkæler de jer lige nu med et fuldstændig fantastisk tilbud alle dine kødfavoritter. 

 

Kødhuset er en gammel kending her på Sweetdeal, og I har gennem årene slået til hver gang, vi har sammensat en lækker kødpakke til jer. Helt uhørt får I denne gang lov til at sammensætte jeres egen favoritpakke

 

Med et værdibevis på 300, 600 eller 900 kroner får I nemlig frit valg på hele webshoppen, der har fået et friskt, nyt look. Vælg dine favoritter fra det enorme udvalg bl.a. af Swami Beef, der vandt World Steak Challenge i 2021, Ribeye-bøffer af argentinsk Angus, Tomahawk-bøffer samt hjemmelavede og marineret grillspyd. Hos Kødhuset kan du faktisk købe stort set alle de lækre stykker kød, der kan skæres fra en ko, da de har deres eget slagteri. Derudover kan du spæde til med marinader, sauces og nemme færdigretter som spare ribs, grove fritter og falafel.

 

Når du vælger Kødhuset, vælger du også kvalitet og tradition.  Kødhuset har eget slagteri i Slagelse, og det primære fokus har altid været at tilbyde det bedste, danske kød fra kødkvæg. Kødet er naturligvis fri for GMO, antibiotika og tilsætningsstoffer.

 

Vælg mellem:

  • Værdibevis på 300 kr. til Kødhuset
    Sweetdealpris 179 kr. Normalpris 300 kr. Spar 40 %

 

  • Værdibevis på 600 kr. til Kødhuset
    Sweetdealpris 360 kr. Normalpris 600 kr. Spar 40 %

 

  • Værdibevis på 900 kr. til Kødhuset
    Sweetdealpris 540 kr. Normalpris 900 kr. Spar 40 %

 

Om Kødhuset

Fordi der skåret helt ind til benet med prisen, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten. For hos Kødhuset er du garanteret kød og service fra øverste hylde, og kødet i pakken bliver slagtet og udbenet i Kødhusets eget slagteri i Slagelse. Leverandørerne er nøje udvalgt, så du altid kan være sikker på, at du får det bedste kød til den rigtige pris.

 

Få leveret din kødpakke lige til din hjemme-adresse eller afhent selv pakken hos Kødhuset i Smørum. Så slipper du for at skulle jage rundt til forskellige supermarkeder eller lokale slagtere for at finde noget, der bare minder om samme kvalitet. 

Frit valg hos Kødhuset

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail