Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Marc Chagall silketørklæde

Stilfuldt tørklæde i 100% silke designet efter Marc Chagalls værk 'Salomos højsang' om Det Gamle Testamente.

Marc Chagall silketørklæde

Stilfuldt tørklæde i 100% silke designet efter Marc Chagalls værk 'Salomos højsang' om Det Gamle Testamente.

Du får:

  • Marc Chagall silketørklæde

Sweetdealpris 699 kr.

 

Specifikationer:

  • 100% silke
  • Størrelse 160 x 32 cm

 

Om tørklædet

Med et kvalitetstørklæde som dette er din hals ikke bare beskyttet mod kulde - tørklædet bringer også en kunstnerisk skønhed ind i din hverdag.

 

Tørklædet er designet efter værker af den fransk-russiske maler, Marc Chagall, der ofte fandt inspiration i sin egen religiøse opvækst til at skabe fortællinger om forelskede, vægtløse og drømmende figurer. 

 

Digtet 'Salomos Højsang', som er en af Bibelens mest lidenskabelige skildringer af kærlighed på skrift, inspirerede Chagall til at skabe fem mesterværker. Malerierne bruger en flamboyant farvepalette, som afspejler det sanselige og lidenskabelig hovedværk, hvilket også ses i det smukke silketørklæde.

 

Lad dig tryllebinde af kunstværket, der inddrager beskueren til at udfylde hullerne i de impressionistiske strøg, og del det skønne motiv med resten af verden, når du går ned ad gaden.

 

Om Ars Mundi

Vi har indgået et samarbejde med Ars Mundi, en af Europas største virksomheder, som producerer og sælger kunst - alt sammen så du kan få smukke kunstværker i dit hjem uden besvær.

 

I 75 år har Ars Mundi været synonymt med kunstgenstande af høj kvalitet. Malerireproduktionerne er kunsttryk af høj kvalitet, og deres skulpturer er produceret på anerkendte værksteder. Ure og smykker er håndlavede med omhu i Tyskland, og mange af produkterne er desuden lavet i et begrænset oplæg, som fås udelukkende hos Ars Mundi – indtil nu.

Marc Chagall silketørklæde

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail