Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Rundrejse i Nepal

12 eventyrlige dage med udflugter gennem fantastisk og storslået kultur og natur med dansk rejseleder. Rejs fra CPH i jan.

Rundrejse i Nepal

12 eventyrlige dage med udflugter gennem fantastisk og storslået kultur og natur med dansk rejseleder. Rejs fra CPH i jan.

Tag med Over Alle Bjerge på en fortryllende 12 dages rundrejse til Nepal på "Verdens tag". Eventyret starter i den sprudlende hovedstad Kathmandu og fortsætter ud i den vilde natur i Chitwan Nationalpark, hvor der er en storslået udsigt til verdens højeste bjerge i Pokhara.

 

På rejsen kommer I også tæt på de hellige templer, hyggelige gamle byer, Himalayas bjerge, risterrasser og måske en levende gudinde.

 

Særligt for denne rejse:

 • Oplev solopgangen over Himalaya
 • Bliv væk i Katmandus labyrint af gader og se næsehorn i junglen
 • Inkl. en erfaren dansk rejseleder, der med historier og viden går rejsen levende

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København - Katmandu t/r (via Dubai med Emirates)
 • 23 kg bagage og 7 kg håndbagage
 • 2 måltider ombord på flyet
 • 12 dages program inkl. nævnte udflugter (se programmet nedenfor)
 • Entré på alle nævnte udflugter
 • Safari i Chitwan National Park
 • Fuld pension på Jungle Resort I Chitwan (2 x morgenmad/frokost/aftensmad)
 • Overnatninger på gode mellemklasses hoteller
 • Morgenmad alle dage
 • Aftensmad på Summit River Lodge på dag 8
 • Nepalesisk aften med lokal mad, underholdning og musik (afskedsmiddag)
 • Erfaren dansk rejseleder
 • Nepalesisk lokalguide

 

Rejseperiode:

 

Afrejse fra København den 31. januar - 11. februar 2025

 • Dobbeltværelse: Sweetdealpris 17.995 kr. 
 • Enkeltværelse: Sweetdealpris 20.995 kr. 

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse.

 

Der er et begrænset antal rejser til salg. 

 

Betaling:

Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person. Ved depositumbetaling betales restbeløbet for rejsen til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse via bankoverførsel. Restbeløbet kan ikke betales med betalingskort. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at I tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring)
 • Øvrige måltider. Mulighed for at spise på de hoteller I bor på
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Drikkepenge. Beregn ca. 300 kr.
 • Sen udtjekning på sidste dag (pt. 72$ pr. dobbeltværelse og 66$ for enkeltværelse)
 • Visum til Nepal. Koster pt. 30 USD. Over Alle Bjerge sender en vejledning

 

Se flyinformation længere nede.

 

Dagsprogram

Dag 1 - Eventyret begynder

I flyver fra København med Emirates, hvor der er fin plads ombord og mange underholdningsmuligheder. Der er to gratis måltider på flyveturen. I har en mellemlanding i Dubai og flyver efterfølgende videre til Kathmandu. I flyver ind over Nepal og har en af verdens flotteste indflyvninger, hvor man på en god dag kan se nogle af verdens højeste bjerge fra sit vindue. Det giver den helt rigtige stemning af eventyr, og man fornemmer, at man er landet på ”Verdens tag”.

 

Dag 2 - Ankomst til Kathmandu

Når I ankommer til Kathmandu, kører I til hotellet, inden I skal på dagens udflugt, hvor I skal besøge byens paladser og templer.

 

I begynder ved Durbar-pladsen, som mange mener, er det mest interessante at se i Kathmandu. Pladsens altdominerende bygningskompleks er det tidligere kongeslot, Hanuman Dhoka, som er større end resten af pladsens øvrige bygninger tilsammen. Gennem flere hundrede år boede skiftende konger i paladset, med den smukke hvide hovedbygning. Herefter begiver I jer til Swayambhunath, der er et af de vigtigste buddhistiske templer i Nepal. Stupaen her skulle efter sigende være ganske speciel. Den siges at være selvopstået og symboliserer det buddhistiske univers.

 

I bevæger jer også igennem Thamel-distriktet. Her finder man en labyrint af små gader med boder, cafeer, boghandlere og restauranter. Man kan købe buddha figurer, bedeflag, traditionelt nepalesisk tøj og Gurkha knive (husk våbentilladelse). Det oser af hygge og man kan bruge lang tid her. Selvom det er ovenpå en rejsedag, har man ikke lyst til at skulle hjem igen, når man lader sig rive med af stemningen.

 

Dag 3 - På opdagelse i Kathmandu, Den store stupa Boudnath og Pasupathinath

I dag besøger i den ikoniske Boudhnath-stupa. Buddhisternes store helligdom, der skuer ud mod de fire verdenshjørner, med Buddhas vagtsomme øjne. Her er et fantastisk menneskeliv og et flot farveorgie, mens I går rundt på pladsen. Ved Shiva-templet Pasupathinath kommer sadduerne på pilgrimsrejse. Her sker altid noget religiøst, da den hellige flod Bagmati løber ved templet.

 

Om eftermiddagen kører I ud af storbyen til Kathmandus sydlige del, over Bagmati-floden og ind i Patan. Her finder I også en Durbar-plads som i går, hvor der er endnu flere smukke templer til de store hinduistiske guder. Patan er et godt sted at købe souvenirers som fx smykker, Buddhastatuer og masker.

 

Dag 4 - Mod Chitwan Nationalpark

Dagen i dag tager jer fra hovedstaden gennem bjergene til Chitwan. Chitwan Nationalpark ligger her i regionen og er Nepals første nationalpark. Den huser bl.a. indiske pansernæsehorn, bengalske tigere, gavialer, leoparder, elefanter og mange andre sjældne dyr. På vejen hertil nyder I naturen og gør et par stop, inden I kommer frem til jeres jungle-resort, hvor I tilbringer de næste par nætter. Om eftermiddagen slapper I af på hotellet, hvor der vil være præsentation af safarien. Parken er blevet en del af verdenskulturarven under UNESCO, og I skal ud og se junglen på helt tæt hold allerede fra i morgen tidlig.

 

Dag 5 - Safari i Chitwan Nationalpark

Den store safaridag. I dag forsøger I at komme så tæt på de vilde dyr som muligt. Junglen danner rammen for en dag, som står i naturens og dyrenes tegn. Chitwan Nationalpark, der med sine 932 km2, ligger omkring Narayani-floden, spreder sig ud over meget varierende terræn og landskab. Her er både højstammet tør skov over i lavere tættere skov med flydende floder og vidtstrakte sandbanker. I søger ud i junglen, når aktiviteten hos dyrene er størst og lader jeres sanser stimulere.

 

Dag 6 - Videre til Pokhara

I kører videre til byen Pokhara, der er et sted med bemærkelsesværdig naturlig skønhed. Den fortryllende by har flere smukke søer og byder på en fantastisk panoramaudsigt over Himalaya. Roen ved søerne og den storslåede Himalaya, der rejser sig bag dem, skaber den stemning, der har gjort Pokhara til et populært sted at slappe af og nyde naturens skønhed.

 

Dag 7 - På opdagelse i Pokhara

Inden morgenmaden kører I til Sarangkot for at se solopgangen. Sarangkot er et populært turistmål, der med sin højde på 1592 m er det højeste punkt i området, hvorfra man kan se solopgangen og nyde den fantastiske udsigt over Pokhara-dalen.

 

Efter morgenmaden kører I til Fewa søen og kommer på en lille sejlads, inden I tager på en vandretur op til Pokhara Shanti Stupa, der er en fredspagode og et buddhistisk monument, der er blevet designet til at inspirere til fred blandt mennesker af alle racer og trosretninger, og for at hjælpe med at forene dem i deres søgen efter verdensfred. Mange fredspagoder er blevet bygget siden Anden Verdenskrig i samarbejde med den vejledning buddhistisk munk  Nichidatsu Fujii.

 

I kører videre til Det Internationale Bjerg Museum, der har udsigt til områdets mange høje og smukke bjerge. Museet har blandt andet udstillinger med fokus på bjergkulturer, verdens bjergsystemer, økologi samt en udstilling af verdens bjergbestigningshistorie.

 

Dag 8 - Fra Pokhara til Kurintar

I kører videre til Kurintar, hvor der er mulighed for at besøge landsbyen og opleve landsbyboerens livsstil.

 

I tjekker ind på Summit River Lodge, der er en miljøvenlig oase beliggende mellem Kathmandu og Pokhara. Med kun 16 værelser og over 20.000 kvadratfod natur kan I nyde det rolige miljø blandt de smukke omgivelser.

 

Dag 9 - Videre til Bhaktapur

Efter morgenmaden kører I til Bhaktapur, der er den mindste by i Nepal med den tætteste befolkning. Byen er også kendt for sit smagfulde køkken, keramik og kunsthåndværksindustri. Og på grund af dens velbevarede middelalderlige natur har UNESCO indskrevet Bhaktapur som et verdensarvssted siden 1979.

 

Når I ankommer til Bhaktapur, tjekker I ind på hotellet. Senere på aftenen tager I på en gåtur rundt i den historiske og arkitektoniske middelalderby, som stadig er intakt, hvor man kan opleve lokalbefolkningens livsstil og det lokale marked.

 

Dag 10 - Bhaktapur

I dag skal I på en heldagstur rundt i Bhaktapur. Her begynder I dagen ved Durbar-pladsen, hvor I får de første indtryk af stemningen og atmosfæren i Nepal. Det er mange indtryk at suge til sig, og man tager sig selv i blot at stå og kigge på de mange mennesker og livet, som suser forbi mellem paladser, munke og farverige blomster.

 

Dag 11 - Afrejse fra Himalaya

Den sidste dag i Bhaktapur er til fri disposition, hvor I har tid til at gå på opdagelse i byen på egen hånd, hvor I kan udforske nogle af byens ukendte afkroge eller genbesøge spændende lokationer for at få det hele med. I kan også tage ud og prøve nogle af byens mange delikatesser. Bhaktapur er blevet kendt som en af ​​verdens eneste levende antikke byer. Det har stadig atmosfæren og kulturen fra gamle tider, men har en moderne charme repræsenteret af Newari kulturen og traditionerne. Men Bhaktapur er også blevet anerkendt som centrum for Newari-køkkenet, som er en essentiel del af Newa-folkets kultur og identitet. Prøv blandt andet Chhoila, der er lavet af bøffelkød eller Bara (Wo), der er en form for linse pandekage.

 

I tager fra hotellet efter aftensmaden. Vil man beholde værelset helt til aften, kan man betale et gebyr i receptionen.

 

Dag 12 - Ankomst til Danmark

En dejlig ferie fyldt med oplevelser er ved at være slut, og I ankommer til København om morgenen med minder og oplevelser, der vil efterlade et aftryk, som varer ved.

 

Hoteller 

I skal bo på følgende hoteller:

 

 • Kathmandu: Hotel Ambassador
 • Chitwan: Green Mansion Jungle Resort
 • Pokhara: Mt. Kailash Resort
 • Kurintar: Summit River Lodge
 • Bhaktapur: Hotel Bhadgaon

 

Der tages forbehold for ændring af hotel til samme standard.

 

Flyinformation

I flyver med Emirates.

 

 

Flytider København:

 

 • Afgang København kl. 14.20
  Ankomst Dubai kl. 23.45
 • Afgang Dubai kl. 02.15 (+ 1)
  Ankomst Katmandu kl. 08.00

 

 • Afgang Katmandu kl. 00.45
  Ankomst Dubai kl. 04.25
 • Afgang Dubai kl. 08.30
  Ankomst København kl. 12.30

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Om Over Alle Bjerge

Over Alle Bjerge er et rejsebureau, der bygger på mere end 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, håndlavede rundrejser for nysgerrige danskere der ved, at der bag ethvert bjerg venter et uopdaget eventyr. Som oftest vil Over Alle Bjerges gæster gerne langt væk fra hjemstavnen til steder, med kun få andre turister har været; Det Tibetanske højland, Mayaernes glemte junglebyer eller bag jerntæppet i Nordkorea. Det er dog ikke altid at man skal langt væk for en storslået oplevelse hvilket man vil erfare på rundrejser i f.eks. Marokko, Balkan eller Portugal. Det er i mødet mellem kulturer at forståelse opstår og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden vi kommer fra.

 

På Over Alle Bjerges rundrejser er der altid en erfaren dansk rejseleder med der sørger for gode informationer og baggrundsviden samt at det praktiske glider let. Man er kort sagt i gode trygge hænder.

 

Over Alle Bjerge er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2894.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Nepal

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail