Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Anna Graba billede

Få en eksklusiv signaturudgave af Anna Grabas visionære og detaljerige portræt 'Fortabt i tanker' som giclée-reproduktion.

Anna Graba billede

Få en eksklusiv signaturudgave af Anna Grabas visionære og detaljerige portræt 'Fortabt i tanker' som giclée-reproduktion.

Du får:

  • Anna Graba reproduktion af 'Fortabt i tanker' 

Sweetdealpris 3.049 kr.

 

Specifikationer:

  • Størrelse 75 x 53 cm
  • Ars mundi Exclusive Edition
  • Reproduceret ved hjælp af Fine Art Giclée-processen direkte på kunstnerens lærred af 100 % bomuld
  • Begrænset oplag på 199 eksemplarer
  • Nummereret og signeret i hånden på bagsiden

 

Om billedet

Dyk ned i Anna Grabas betagende univers med hendes værk 'Fortabt i tanker', en eksklusiv repræsentation af kvindelig styrke og elegance. Dette unikke kunstværk, begrænset til kun 199 håndnummererede og signerede eksemplarer, fejrer kvindens mangefacetterede skønhed gennem følelser og udtryk.

 

Ved at anvende den avancerede Fine Art Giclée-teknik, bringer 'Fortabt i tanker' Grabas visionære portrætter af kvinder til live med en sjælden autenticitet og detaljerigdom. Dette værk er ikke bare et billede, men en fortælling om stolthed, elegance, sensualitet og ubesværet skønhed, elegant monteret på en strækramme for at sikre dets varige indtryk.

 

Som en del af ars mundi Exclusive Edition er 'Fortabt i tanker' ikke blot et kunstværk, men et samlerobjekt. Berig dit hjem med et stykke samtidskunst, der taler direkte til sjælen. En investering i skønhed og en hyldest til kvindens evige mystik.

 

Om Ars Mundi

Vi har indgået et samarbejde med Ars Mundi, en af Europas største virksomheder, som producerer og sælger kunst - alt sammen så du kan få smukke kunstværker i dit hjem uden besvær.

 

I 75 år har Ars Mundi været synonymt med kunstgenstande af høj kvalitet. Malerireproduktionerne er kunsttryk af høj kvalitet, og deres skulpturer er produceret på anerkendte værksteder. Ure og smykker er håndlavede med omhu i Tyskland, og mange af produkterne er desuden lavet i et begrænset oplæg, som fås udelukkende hos Ars Mundi – indtil nu.

Anna Graba billede

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail