Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Armbåndet "Primavera"

Få et eksklusivt smykke med enestående Swarowski krystaller og delvist forgyldt messing inspireret af forår i Alperne.

Armbåndet "Primavera"

Få et eksklusivt smykke med enestående Swarowski krystaller og delvist forgyldt messing inspireret af forår i Alperne.

Du får:

  • Armbåndet "Primavera"

Sweetdealpris 1.249 kr.

 

Specifikationer

  • Justerbar længde ca. 20-24 cm
  • Karabinlås
  • Ædelsten
  • Messing delvist forgyldt

 

Om smykket

Petra Waszak er en formidabel smykkedesigner, der er kendt for sine ekstraordinært smukke og unikke kollektioner. Med Primavera armbåndet får du et ekstraordinært smykke, der leder tankerne hen på det frodige og farverige forår. 

 

Waszak har fundet inspiration i de mangle blomster og den naturlige ro, som hun har fundet om foråret i Alperne. Skinnende gul citrin, frisk akvamarin, levende fluorit, pink jaspis, kulturperler og tigerøje danner en farvepragt uden lige - i harmoni med de delvist 24 karat forgyldte messingelementer og Swarovski-krystaller.

 

Waszak har arbejdet med flere af de største navne indenfor modebranchen såsom Dior, Chanel og Gucci - navne, der står i spidsen for luksus og stil. Hendes ekstraordinære kreationer kan findes i butikkerne på store verdensmusseer som Musée du Louvre i Paris, og bæres af mange kendte figurer som Liza Minelli og Angela Merkel.

 

Om Ars Mundi

Vi har indgået et samarbejde med Ars Mundi, en af Europas største virksomheder, som producerer og sælger kunst - alt sammen så du kan få smukke kunstværker i dit hjem uden besvær.

 

I 75 år har Ars Mundi været synonymt med kunstgenstande af høj kvalitet. Malerireproduktionerne er kunsttryk af høj kvalitet, og deres skulpturer er produceret på anerkendte værksteder. Ure og smykker er håndlavede med omhu i Tyskland, og mange af produkterne er desuden lavet i et begrænset oplæg, som fås udelukkende hos Ars Mundi – indtil nu.

Armbåndet "Primavera"

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail