Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

'Dansende par' skulptur

Oplev den lidenskabelige tango med Bernardo Espostos håndpolerede skulptur 'Dansende par' støbt i bronze.

'Dansende par' skulptur

Oplev den lidenskabelige tango med Bernardo Espostos håndpolerede skulptur 'Dansende par' støbt i bronze.

Du får:

  • 'Dansende par' skulptur af Bernardo Esposto

Sweetdealpris 1.399 kr.

 

Specifikationer:

  • Størrelse 13,5 x 10 x 5 cm (h/b/d)
  • Bronze
  • Håndpoleret 
  • Delvist patineret

 

Om skulpturen

Denne smukke skulptur fanger essensen af to mennesker, der er forenet i dansens intime omfavnelse. Ved hjælp af moderne, forenklede former formidler Esposto det dynamiske og passionerede samspil mellem parret, smeltet sammen i én enkelt bevægelse, der udstråler både elegance og intensitet.

 

Skulpturen er mesterligt skabt gennem sandstøbningsteknikken, hvilket giver hver figur en unik tekstur og dybde. Den er omhyggeligt poleret i hånden og delvist patineret i en grøn nuance, der tilføjer et strejf af liv og variation til den skinnende bronzes overflade.

 

Bernardo Esposto har skabt et tidløst værk, der inviterer beskueren til at fordybe sig i det dansende pars historie. Værket måler 13,5 x 10 x 5 cm, hvilket gør det til et perfekt kunstværk at vise frem på hylden i stuen eller på skrivebordet på hjemmekontoret.

 

Om Ars Mundi

Vi har indgået et samarbejde med Ars Mundi, en af Europas største virksomheder, som producerer og sælger kunst - alt sammen så du kan få smukke kunstværker i dit hjem uden besvær.

 

I 75 år har Ars Mundi været synonymt med kunstgenstande af høj kvalitet. Malerireproduktionerne er kunsttryk af høj kvalitet, og deres skulpturer er produceret på anerkendte værksteder. Ure og smykker er håndlavede med omhu i Tyskland, og mange af produkterne er desuden lavet i et begrænset oplæg, som fås udelukkende hos Ars Mundi – indtil nu.

'Dansende par' skulptur

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail