Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Armbåndet "Soleil Levant"

Spektakulært håndlavet smykke med smukke sten, krystaller og forgyldt messing inspireret af harlekins farverige kostume.

Armbåndet "Soleil Levant"

Spektakulært håndlavet smykke med smukke sten, krystaller og forgyldt messing inspireret af harlekins farverige kostume.

Du får:

  • Armbåndet "Soleil Levant"

Sweetdealpris 1.199 kr.

 

Specifikationer

  • Håndlavet
  • Justerbar længde 19-23 cm, med karabinlås
  • Ædelsten
  • Forgyldt messing 

 

Om smykket

Lapis lazuli og jaspis smigrer enhver kvindes skønhed - perfektioneret med krystaller, keramiske elementer og 24 karat guldbelagt messing. Armbåndet er håndlavet, så hvert smykke har en unik karakter.

 

Ligesom Picasso blev det, er Petra Waszak i denne smykkeserie inspireret af harlekinernes farverige kostumer og ekstraordinære skuespil. Soleil Levant smykket tematiserer cirkussets verden og hylder den mangefacetterede harlekin.

 

Petra Waszak er en formidabel smykkedesigner, der er kendt for sine ekstraordinært smukke og unikke kollektioner. 

 

Waszak har arbejdet med flere af de største navne indenfor modebranchen såsom Dior, Chanel og Gucci - navne, der står i spidsen for luksus og stil. Hendes ekstraordinære kreationer kan findes i butikkerne på store verdensmusseer som Musée du Louvre i Paris, og bæres af mange kendte figurer som Liza Minelli og Angela Merkel.

 

Om Ars Mundi

Vi har indgået et samarbejde med Ars Mundi, en af Europas største virksomheder, som producerer og sælger kunst - alt sammen så du kan få smukke kunstværker i dit hjem uden besvær.

 

I 75 år har Ars Mundi været synonymt med kunstgenstande af høj kvalitet. Malerireproduktionerne er kunsttryk af høj kvalitet, og deres skulpturer er produceret på anerkendte værksteder. Ure og smykker er håndlavede med omhu i Tyskland, og mange af produkterne er desuden lavet i et begrænset oplæg, som fås udelukkende hos Ars Mundi – indtil nu.

Armbåndet "Soleil Levant"

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail