Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Halskæden "Amelia"

Forgyldt halskæde lavet af naturens vidundere med karneol krystaller, der siges at fremme energi, mod og selvtillid.

Halskæden "Amelia"

Forgyldt halskæde lavet af naturens vidundere med karneol krystaller, der siges at fremme energi, mod og selvtillid.

Du får:

  • Halskæden "Amelia"

Sweetdealpris 2.599 kr.

 

Specifikationer

  • 24 karat forgyldt messing
  • Justerbar længde ca. 40-48 cm
  • Karabinlås
  • Koraller. opalglas og antik sølv
  • Agat, karneol krystaller og træ

 

Om "Amelia"

Petra Waszak er en enestående smykkedesigner, der er kendt for sine ekstraordinært smukke og unikke kollektioner.  Med denne deal kan du få fingrene i hendes "Amelia" halskæde, der med en blanding af naturens vidundere skaber et unikt smykke.

 

Halskæden har et smukt design med blandt andet koraller, antik sølv og karneol krystaller, der siges at fremme energi, mod og selvtillid. Køb den til dig selv - eller en du holder af.

 

Waszak har arbejdet med flere af de største navne indenfor modebranchen såsom Dior, Chanel og Gucci. Hendes ekstraordinære kreationer kan findes i butikkerne på store verdensmusseer som Musée du Louvre i Paris, og bæres af mange kendte figurer som Liza Minelli og Angela Merkel.

 

Om Ars Mundi

Vi har indgået et samarbejde med Ars Mundi, en af Europas største virksomheder, som producerer og sælger kunst - alt sammen så du kan få smukke kunstværker i dit hjem uden besvær.

 

I 75 år har Ars Mundi været synonymt med kunstgenstande af høj kvalitet. Malerireproduktionerne er kunsttryk af høj kvalitet, og deres skulpturer er produceret på anerkendte værksteder. Ure og smykker er håndlavede med omhu i Tyskland, og mange af produkterne er desuden lavet i et begrænset oplæg, som fås udelukkende hos Ars Mundi – indtil nu.

Halskæden "Amelia"

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail