Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Robert Hettich billede

Lad dig inspirere af abstrakte og følelsesladede penselstrøg med en signeret reproduktion af kunstværket "Get together".

Robert Hettich billede

Lad dig inspirere af abstrakte og følelsesladede penselstrøg med en signeret reproduktion af kunstværket "Get together".

Du får:

  • Indrammet og signeret reproduktion af Robert Hettichs kunstværk "Get Together" (2006)

Sweetdealpris 4.999 kr.

 

Specifikationer:

  • Ars mundi Exclusive Edition
  • Begrænset, 199 eksemplarer
  • Nummereret med certifikat
  • Signeret af Robert Hettich
  • Fine Art Giclée print på lærred 
  • Spændt på båreramme størrelse 65 x 93 cm (h/b)
  • Indrammet reproduktion
  • Håndlavet sølvfarvet 'shadow gap' ramme af massivt træ
  • Størrelse med ramme 70 x 98 cm (h/b)

 

Om billedet

Robert Hettichs værker er kendetegnet ved de mesterlige penselstrøg og motiver, der svinger mellem det abstrakte og det konkrete. Det inspirerende kunstværk "Get together" byder på et motiv af en gruppe mennesker i opløste farvestrøg med en dybdegående komposition - et følelsesladet og visuelt indtagende billede, hvor det abstrakte forbliver genkendeligt.

 

Denne højkvalitets udgave af det stemningsfyldte værk fra 2006 er overført direkte på lærred ved hjælp af Fine Art Giclée-processen og strakt på båreramme. Værket er indrammet af en håndlavet sølvfarvet 'shadow gap' ramme af massivt træ, og produceret i begrænset oplag på 199 eksemplarer, der hver er nummeret og signeret.

 

Grib muligheden og bliv den heldige ejer af et signeret kunstværk, der inspirerer hver eneste dag! 

 

Om Ars Mundi

Vi har indgået et samarbejde med Ars Mundi, en af Europas største virksomheder, som producerer og sælger kunst - alt sammen så du kan få smukke kunstværker i dit hjem uden besvær.

 

I 75 år har Ars Mundi været synonymt med kunstgenstande af høj kvalitet. Malerireproduktionerne er kunsttryk af høj kvalitet, og deres skulpturer er produceret på anerkendte værksteder. Ure og smykker er håndlavede med omhu i Tyskland, og mange af produkterne er desuden lavet i et begrænset oplæg, som fås udelukkende hos Ars Mundi – indtil nu.

Robert Hettich billede

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail