Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Gerard skulptur 'Evigt Bånd'

Få en ægte hyldest til venskabets og kærlighedens uendelige kraft med Gerards skulptur støbt i metal på en marmorsokkel.

Gerard skulptur 'Evigt Bånd'

Få en ægte hyldest til venskabets og kærlighedens uendelige kraft med Gerards skulptur støbt i metal på en marmorsokkel.

Du får:

  • Gerard skulptur 'Evigt Bånd'

Sweetdealpris 1.249 kr.

 

Specifikationer:

  • Støbt metal med bronzeret overflade
  • Sort marmorsokkel
  • Størrelse 18 x 7 x 6 cm
  • Vægt ca. 910g

 

Om skulpturen

'Evigt Bånd' af Gerard indkapsler det ubrydelige bånd, der opstår mellem venner, partnere og mennesker generelt. Skulpturen er støbt i metal med en bronzeret overflade og præsenteret på en elegant sort marmorsokkel.

 

Skulpturens håndterbare størrelse gør det endvidere muligt at placere den, hvor end du ønsker at blive mindet om et særligt bånd, du deler med en anden.

 

Gerard har lært sig selv sit håndværk og har nu arbejdet som kunstner i over 40 år. Gennem sin kunst giver han følelser et symbolsk og håndgribeligt udtryk.

 

Hans kunstværker er ekspressive og fulde af sjæl, motivation og energi, som gør dem til gode påmindelser i det daglige.

 

Om Ars Mundi

Vi har indgået et samarbejde med Ars Mundi, en af Europas største virksomheder, som producerer og sælger kunst - alt sammen så du kan få smukke kunstværker i dit hjem uden besvær.

 

I 75 år har Ars Mundi været synonymt med kunstgenstande af høj kvalitet. Malerireproduktionerne er kunsttryk af høj kvalitet, og deres skulpturer er produceret på anerkendte værksteder. Ure og smykker er håndlavede med omhu i Tyskland, og mange af produkterne er desuden lavet i et begrænset oplæg, som fås udelukkende hos Ars Mundi – indtil nu.

Gerard skulptur 'Evigt Bånd'

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail