Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

7-retters delemenu ved langbord

Restaurant Himmel og Hav i Odder inviterer på en social spiseoplevelse med 7 retter ved langbord.

7-retters delemenu ved langbord

Restaurant Himmel og Hav i Odder inviterer på en social spiseoplevelse med 7 retter ved langbord.

Er du i humør til en aften, hvor fællesskab og god mad smelter sammen i en unik spiseoplevelse? Så er denne Sweetdeal fra Restaurant Himmel og Hav lige noget for dig.

 

Her inviteres du på en social spiseoplevelse, hvor du vil nyde den spændende 7-retters delemenu "De 7 Små Bjerge". Menuen deles med dem, du bestiller bord sammen med men spises ved langbord. Der vil være lange pauser mellem retterne, så du har god tid til at komme i dialog med dine medspisende og snakke om stort og småt.

 

Sæt dig til langbords og vær med, når samtaler og nye bekendtskaber blomstrer i takt med, at de lækre retter kommer på bordet. Restaurant Himmel og Hav glæder sig til at se dig. 

 

Langbordet dækkes op torsdage og søndage, og menuen skifter uge for uge. Du er derfor meget velkommen til at købe flere værdibeviser for forskellige spiseoplevelser.

 

Du får:

  • Delemenuen "De 7 Små Bjerge" for 1 person

Sweetdealpris 229 kr. Normalpris 465 kr. Spar 50 %

 

Om Restaurant Himmel og Hav

Ved den maleriske Kysing Strand, syd for Aarhus, ligger Restaurant Himmel og Hav - et sted hvor god mad og smuk natur mødes. Med fokus på økologiske, lokale råvarer tilbydes en autentisk spiseoplevelse med delikate retter. Her er hvert måltid en hyldest til det bedste fra havet og landet, tilberedt med kærlighed og omtanke. Lad dine smagsløg forføre i den hjemlige og hyggelige restaurant, hvor hver bid fortæller en historie om håndværk i bedste kvalitet.

7-retters delemenu ved langbord

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail