Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Valgfri burger på Café K

Få frit valg mellem 5 af de populære burgere, der serveres med fries på Café K i Aarhus, Randers, Silkeborg og Viborg.

Valgfri burger på Café K

Få frit valg mellem 5 af de populære burgere, der serveres med fries på Café K i Aarhus, Randers, Silkeborg og Viborg.

Café K er tilbage med endnu et formidabelt tilbud til alle jer burger-sultne Sweetdealere. Café K har efterhånden opnået klassikerstatus, når det kommer til caféburgere, og du får altid god mad og hygge for alle pengene. Derfor er det altid populært, når vi byder indenfor i de hyggelige caféer. 

 

Med denne deal er der er 4 burgere at vælge imellem. Vælg mellem den klassiske Café K Burger, Bearnaise Burger, og hvis du er ikke til oksekød, er der både en Chicken Burger med kylling og en vegetarisk Grøntsagsburger. Mon ikke en af disse burgere falder i din smag.

 

Dit værdibevis gælder for 1 person, men du er naturligvis velkommen til at købe alle de værdibeviser, du har lyst til, så du kan invitere på vennerne eller familien på burger.

 

Du får:

 • Valgfri burger med fries

Sweetdealpris 96 kr. Normalpris op til 169 kr. Spar op til 43 %

 

Vælg mellem disse burgere:

 

 • Café K Burger
  Hakkebøf af okse, smeltet rød cheddar, brioche-bolle, bacon, hjemmesyltet rødløg og grønt. Hertil krydrede fries med hjemmerørt mayo
 • Bearnaise Burger
  Hakkebøf af okse, bearnaise, knas, smeltet rød cheddar, brioche-bolle, bacon, hjemmesyltet rødløg og grønt. Hertil krydrede fries med hjemmerørt mayo
 • Crispy Chicken Burger
  Brioche bolle, paneret kyllingebryst, salsa, bacon, hjemmesyltede rødløg og grønt. Hertil krydrede fries med hjemmerørt mayo.
 • Grøntsagsburger (vegetar)
  Grøntsagsbøf, sprød salat, smeltet cheddar, agurk, syltede rødløg og tomat i en friskbagt brioche-bolle. Hertil krydrede kartofler og hjemmerørt mayo

Valgfri burger på Café K

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail