Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Rid på islandske heste på Rømø

Oplev Rømø fra hesteryg inkl. 2 timers ridning, frokost, is og pool/dampbad på Kommandørgården - for børn eller voksne.

Rid på islandske heste på Rømø

Oplev Rømø fra hesteryg inkl. 2 timers ridning, frokost, is og pool/dampbad på Kommandørgården - for børn eller voksne.

Hvordan lyder en dag på hesteryg i det uendelige blå langs Vadehavet i dine ører? Hvis det lyder som noget for dig, er denne deal helt sikkert et kæmpe hit. Kommandørgården byder på en eventyrlig dag på hesteryg inkl. frokost, is og pool/dampbad til næsten halv pris!

 

Rideturen består af 45 minutters instruktion og klargøring. Herefter får du 2 timer i sadlen på islandske heste gennem Rømøs smukke natur. Efter rideturen er der frokost, som består af biksemad med spejlæg og rødbeder samt is ad libitum. Hertil er der mulighed for, at de yngste medlemmer kan få pommes frites og nuggets i stedet for. Dagen sluttes af med en dejlig tur i indendørs pool og dampbad.

 

Denne smukke oplevelse er både for børn og voksne, uanset om I er erfarne ryttere eller nybegyndere. Alle, der har behov, får naturligvis en grundig introduktion, så der er styr på sikkerheden. 

 

Vælg mellem:

  • Børn (5-11 år)
    Sweetdealpris 345 kr. Normalpris 667 kr. Spar 48 %

 

  • Voksne (12 + år)
    Sweetdealpris 445 kr. Normalpris 800 kr. Spar 44 %

 

Bemærk: Et værdibevis gælder for 1 person. For at benytte dealen, skal du købe minimum 2 værdibeviser. Du må max købe 6 værdibeviser.

 

Ved køb af denne deal får du 10% rabat på behandlinger i wellness. Vælg mellem bambus, hot stone, welldhara, abhyanga massage m.fl.

 

Om ridning på Kommandørgården

Det er en ganske særlig oplevelse at ride på en islandsk hest. Den islandske hest er kendt for sine fem gangarter og rolige sind. Uanset om I er erfarne ryttere eller måske aldrig har siddet på en hest før, så venter der en uforglemmelig oplevelse i smuk natur. På alle rideturene er der følgeskab af en erfaren rideguide, som kender hestene og området særdeles godt.

 

Rød tur er for erfarne, der kan galoppere i naturen og selv sadle op.

Blå tur er for uerfarne og nervøse ryttere. Her rider I efter den svageste rytter - altså skridt og tølt og måske galop, hvis alle ønsker det.

 

Fornøjelse og forkælelse

Efter et par sjove timer til hest, vil I komme tilbage til Kommandørgården, hvor der er mulighed for at lune sig på en skøn og velsmagende omgang biksemad til de voksne og nuggets til børnene. Til dessert disker det søde personale op med en delikat isbar.

Rid på islandske heste på Rømø

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail