Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Tapasbræt hos Kongenshus Kro

Tapasbrættet på den charmerende Kongenshus Kro er fyldt med lækkerier, der får munden til at løbe i vand.

Tapasbræt hos Kongenshus Kro

Tapasbrættet på den charmerende Kongenshus Kro er fyldt med lækkerier, der får munden til at løbe i vand.

Vi ved, at I på Sweetdeal er glade for en god tapasdeal. Der er nemlig få ting, der får munden til at løbe i vand som tanken om en flot anretning proppet med delikatesser som f.eks. bruschetta, marinerede rejer og en smagfuld spegepølse.

 

Og så er det jo heldigt, at Kongenshus Kro lige nu disker op med et tapasbræt, hvor der ikke er sparet på kvaliteten af de smagfulde mundfulde - der er kun sparet på prisen.  For blot 125 kr. får du en lækker tapasservering, der nok skal indfri alle dine forventninger.

 

Glæd dig bl.a. til marinerede hvidløgsrejer, røget laks med wasabicreme, husets kyllingesalat, hvidløgs bruschetta og meget mere. Lad de sydlige delikatesser komme til dig, og lad de dygtige folk i køkkenet på Kongenshus Kro stå for din frokost eller eftermiddagshygge. 

 

Du får:

  • Tapasbræt for 1 person

Sweetdealpris 125 kr. Normalpris 225 kr. Spar 44 %

 

Kongenshus Kros tapas består af:

  • Husets kyllingesalat
  • Marinerede hvidløgsrejer
  • Røget laks med wasabicreme
  • Parma med melon
  • Brie med druer
  • Spegepølse med fennikel
  • Hvidløgs bruschetta
  • Brød og pesto

 

Om Kongenshus Kro

Kongenshus Kro ligger ikke bare i naturskønne omgivelser ved Kongenshus Hede - nej, nu er det den landskendte, smukke natur fra den succesfulde film 'Bastarden'.  Det er nemlig i dette område ikke langt fra Viborg, hvor en del af filmen med Mads Mikkelsen i hovedrollen er blevet optaget. Så denne deal er bestemt også en genial anledning til at udforske naturen på heden og i Mindeparken.

 

Det gode køkken, den gode stemning og de fantastiske omgivelser ved kroen gør kroen kroen til en elsket destination for gæsterne, der da også har kvitteret ved at give kroen den flotte karakter 4 ud af 5 på Tripadvisor.

Tapas på Kongenshus Kro

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail