Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Dobbelt flæskestegssandwich

Margueritten i Skødstrup står klar med en dobbelt flæskestegssandwich, hjemmelavet sovs og en Faxe Kondi appelsin.

Dobbelt flæskestegssandwich

Margueritten i Skødstrup står klar med en dobbelt flæskestegssandwich, hjemmelavet sovs og en Faxe Kondi appelsin.

Margueritten Grill & Cafe byder velkommen til et overdådigt måltid i skønne omgivelser, når de disker op med deres dobbelte flæskestegssandwich med hjemmelavet sovs og en 50 cl sodavand til at skylle herlighederne ned med. 

 

Hos Margueritten bliver der både lavet gammel dansk mad og burgere til en fornuftig pris. Der er derfor altid et stort udvalg af forskellige retter, som du kan nyde hos Margueritten eller tage med hjem.

 

På menukortet finder du retter lavet med kartofler fra lokale landmænd, dansk krogmodnet oksekød, kyllingenuggets fra danske gårdkyllinger og hjemmelavet sovs… og ja, så laver de minimum 3 meter dansk flæskesteg hver dag. 

 

Med denne Sweetdeal får du masser af god, dansk mad for pengene, så tøv ikke med at slå til i dag.

 

Du får:

  • Dobbelt flæskestegssandwich med hjemmelavet sovs og 50 cl Faxe Kondi appelsin

Sweetdealpris 99 kr. Normalpris 169 kr. Spar 41 % 

 

 

Om Margueritten

Margueritten Grill & Cafe er en hyggelig, familievenlig restaurant. Her er plads til 40 spisende gæster indenfor og 50 udenfor. Og selv om stedet har en del år på bagen, nyder du din mad i lækre omgivelser, da bygningen i 2019 blev moderniseret for hele 4 millioner.

 

Margueritten Grill & Café har sit navn fra margueritruten, som er en turistrute for bilister, der er lagt således, at man følger landets smukkeste vejstrækninger. 

 

Skulle der være lyst til lidt aktivitet før eller efter maden, er der en minigolfbane med 18 huller, hvor alle kan være med. Og der er også noget til de øvede - bl.a. finder du Danmarks største minigolf loop på hele 2 meter samt en 'storbælt-bane', der strækker sig over 6,5 meter. 

Dobbelt flæskestegssandwich

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail