Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Burgermenu fra Chickii

NYHED: Vælg en Vestergade Burger med oksekød og svampe eller The Classic med paneret kylling inkl. pommes, dip og sodavand.

Burgermenu fra Chickii

NYHED: Vælg en Vestergade Burger med oksekød og svampe eller The Classic med paneret kylling inkl. pommes, dip og sodavand.

Vi har en uimodståelig nyhed til alle jer burger-fans i Aarhus! I kan godt begynde at glæde jer til en verden af smag pakket mellem to stykker brød, når I bestiller en menu fra Chickii i Vestergade. 

 

Hos Chickii er kyllingen paneret til sprød perfektion, burgerbollerne brunet i smør og dressingen proppet med smag, der binder hele den smovsede spiseoplevelse sammen. Burgeren er naturligvis i rigtig godt selskab med pommes frites, en valgfri dip og en valgfri sodavand. 

 

Selvom burgerbaren ikke gør det store væsen af sig, så tag ikke fejl - du får serveret topkvalitet! Det er også derfor, at de trofaste kunder kommer igen og igen, hvilket kan ses på den fornemme score på 4,4 ud af 5,0 stjerner på Trustpilot.

 

Med denne Sweetdeal i hånden har du din billet til burgerparadis, næste gang du mærker sulten komme.  

 

Du får:

  • Burgermenu med pommes frites, 1 valgfri dip og 1 sodavand

Sweetdealpris 79 kr. Normalpris op til 129 kr. Spar op til 38 %

 

Vælg mellem disse 2 lækre burgermenuer: 

  • Vestergade Burger Menu
    Burger med fyld af saftigt oksekød, cheddarost, karamelliserede løg og svampe samt hjemmelavet Chikii dressing. Serveres med pommes frites, valgfri dip og sodavand.  
  • The Classic Menu
    Kyllingeburger med fyld af cheddarost, salat, løgring, tomat og hjemmelavet Chikii dressing. Serveres med pommes frites, valgfri dip og sodavand. 

 

Om Chickii

Hos Chickii holder de menuen enkel og uden dikkedarer – og man kan virkelig smage, at de har satset på at gøre det, de er bedst til, uden at rode sig ud i alt muligt andet.

 

Hvis du skal videre på farten bagefter, kan du sagtens spise menuen i burgerbaren ved et af de få borde og stole. Men du kan selvfølgelig også nuppe menuen med hjem og nyde den i ro og mag.

 

Burger fra Chickii i Aarhus C

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail