Fiskeplatte fra Windsor Fisk
Hent en imponerende tun/surimi platte med alt, hvad hjertet begærer fra den ikoniske fiskebutik Windsor på Frederiksberg.
Vi har endnu engang fået krogen i et vaskeægte hit til alle jer, der elsker fisk! Gør en rigtig god fangst med denne himmelske tun/surimi fiskeplatte til minimum 2 personer fra Windsor Fisk på Frederiksberg.
For bare 79 kroner per person har du den perfekte undskyldning for at få noget mere fisk på menuen derhjemme. Det er også en helt oplagt platte at sætte på påskebordet.
Butikken på Peter Bangs Vej bugner af diverse fisk, skaldyr, hjemmelavede skaldyrssalater og meget mere. Hele fisk, rejer og delikate udskæringer bugter sig på det glimtende is i frysedisken, og det er svært at skulle begrænse sig.
Derfor har Windsor Fisk sammensat en fiskeplatte, hvor du får smagt på både tun i forskellige afskygninger, surimi samt krabbe som tærte og som salat. Du skal bare købe flute, åbne en god flaske, og så er der serveret!
Du får:
- Fiskeplatte
Sweetdealpris 79 kr. Normalpris 149 kr. Spar 46 %
Der skal købes det antal værdibeviser, som I er personer om at dele fadet, og der kan ikke købes færre end 2 værdibeviser.
Fiskeplatten består af:
- Tunmousse med sesam
- Spicy tuna salat
- Lynstegt tun
- Sauce tatar
- Hjemmelavede syltede rødløg
- Surimi-kød
- Krabbetærte
- Krabbesalat
- Tangsalat
Om Windsor Fisk
Windsor Fisk er en ikonisk fiskebutik, der har ligget på Peter Bangs Vej og forsynet frederiksbergerne med friskfangede fisk lige siden 1935, og det er efterhånden blevet lidt af en institution på Frederiksberg. Det er her, du finder det bedste fra det maritime madkammer - både til hverdag og fest, og du køber ind side om side med alle lige fra Michelin-kokke til madglade novicer.
De står også gerne for maden til din næste fest, og de kan endda stille med mandskab til at lave maden og at servere nogle delikatesser for dig og dine gæster. Så tøv endelig ikke med de særlige forespørgsler.
Selve navnet 'Windsor' klinger ret royalt, og det er da også nemt at føle sig som en konge eller dronning af spisebordet, når man kan diske op med så fine og friskfangede fristelser.