Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Flodkrydstogt på Rhônen

NYHED: Unikke kultur- og madoplevelser på et 6-dages krydstogt med udflugter, All Inclusive m.m. Rejs fra BLL/CPH i juli.

Flodkrydstogt på Rhônen

NYHED: Unikke kultur- og madoplevelser på et 6-dages krydstogt med udflugter, All Inclusive m.m. Rejs fra BLL/CPH i juli.

Velkommen ombord på dette vaskeægte livsnyderkrydstogt med Rejseklubben på Rhônefloden i det sydøstlige Frankrig. Hvis I ved bare lidt om Rhône, så er det første, I tænker på, højst sandsynligt lækker mad og liflige vine. Området er nemlig et af verdens ældste vindistrikter, og vinene herfra er elsket over hele verden.


Men Rhôneflodens bredder gemmer også på en perlerække af skønne byer, betagende og frugtbar natur, UNESCO verdensarv og meget mere. På dette flodkrydstogt oplever I det allerbedste af Rhône, og I tager også en afstikker til maleriske Provence.


Ombord på det 5-ankrede premium-skib, som kun er for Rejseklubbens gæster, bliver I forkælet med lækker mad, tilberedt af skibets franske kokke, og underholdning om aftenen. Som kronen på værket er der også inkluderet en fantastisk middag på en 2-stjernet Michelin-restaurant. I kan godt begynde at glæde jer til natur-, kultur- og madoplevelser i verdensklasse.

 

Særligt for denne rejse: 

 • 5-ankret premium superior skib (5-stjernet)

 • Fejr Bastilledagen, Frankrigs nationaldag, i Lyon og oplev mange flere fantastiske udflugter
 • Store gastronomiske oplevelser

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller Københavns lufthavn - Lyon t/r.
 • Indchecket bagage (23kg)
 • 6 overnatninger på Krydstogtskibet MS Camargue
  Kahyt, Hoveddæk
 • All Inclusive
 • Transport mellem lufthavn og krydstogtskib
 • Alle udflugter, entreer og transport jf. program
 • 1 middag på 2-stjernet Michelin-restaurant
 • Camargue-deltat med besøg på ”manada”
 • La Cité du Chocolat Valrhona inkl. entré
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i lufthavnen ved bestilling senest 60 dage før afrejse
 • Dagsprogram med udflugter:
  • Dag 1: Ankomst til Lyon på Bastilledagen med festfyrværkeri og leben
  • Dag 2: Byrundtur i den gastronomiske højborg, Lyon og middag på 2-stjernet Michelin-restaurant
  • Dag 3: Gåtur gennem vinbyen, Tain-l'Hermitage og chokoladeoplevelsescenter med smagning
  • Dag 4: Byrundtur i pavebyen, Avignon og den smukke landsby i Provence, Gordes
  • Dag 5: Vi går i Van Goghs fodspor i Arles. Herefter venter Camargue med flamingoer, sorte tyre og Camargue-heste
  • Dag 6: Udflugt til Gorges de l’Ardèche forbi Ardèche-flodens utæmmede landskab
  • Dag 7: Adieu Frankrig og hjemrejse til Danmark

 

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 • Den 14. juli 2024
  Sweetdealpris 14.999 kr.

 

København:

 • Den 14. juli 2024
  Sweetdealpris 14.999 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Rejseklubben.

 • Afbestillingsforsikring, EU: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Prissikring: 149 kr.
 • Kahyt øvre dæk: 2.300 kr.
 • Suite hoveddæk: 3.000 kr. 
 • Suite øvre dæk: 5.300 kr. 

 

Ikke inkluderet

Forhør jer hos Rejseklubben

 • Entré til pavepaladset i Avignon ca. € 12 pr. person
 • Tillæg for enkeltkahyt
 • Drikkepenge ca. 7-10 euro pr. person pr. dag

 

Se flyinformation længere nede.

 

Dagsprogram

Dag 1 - Ankomst til Lyon

I dag begynder jeres rejse, som går gennem Rhônefloden i det sydøstlige Frankrig. I flyver fra Danmark og ankommer til Frankrigs tredjestørste by, Lyon. I bliver hentet i lufthavnen, hvor I kører gennem centrum af byen, hvor Rhônefloden og bifloden Saône mødes. Efter køreturen ankommer I til flodskibet, som er jeres hjem de næste dage. Her går I ombord og bliver budt velkommen af skibets personale. Herefter er der tid til at finde sig til rette i jeres kahyt, og om aftenen spiser I velkomstmiddag sammen i skibets stemningsfulde restaurant efterfulgt af aftenunderholdning.

 

Dag 2 - Smag på Lyon og middag på 2-stjernet Michelin-restaurant

I tilbringer dagen i Frankrigs absolutte højborg for gastronomi, nemlig Lyon. I starter formiddagen med at udforske den skønne by på en spændende byrundtur til fods. Her ser I bl.a. Fourvière Hill med den hvide basilika, samt en fantastisk udsigt over Lyon og Vieux Lyon, som er byens historiske centrum. I besøger også det berømte indendørs madmarked, Les Halles de Lyon. Det er her alle Lyons store kokke køber mange af deres råvarer, og her er der rig mulighed for smagsprøver af lokale specialiteter.


Herefter tager I tilbage til skibet, hvor I sejler ind på Saônefloden mod Collonges-au-Mont-d’Or. Her kan I  se frem til en gastronomisk oplevelse af højeste kaliber – en eksklusiv Michelin middag på den verdensberømte restaurant Abbaye de Collonges, som blev etableret af den nu afdøde mesterkok, Paul Bocuse. Restauranten er indehaver af hele to Michelin-stjerner. Jeres eksklusive middag varer ca. 3,5 timer og inkluderer seks til syv retter, cocktails og udsøgte vine – Velbekomme!

Efter middagen går turen tilbage til skibet, som sejler sydover ad Rhônefloden.

 

Dag 3 - Tain-l’Hermitage, chokolade og Avignon

Efter I har startet dagen med et morgenmåltid på skibet, når I frem til den lille vinby, Tain-l’Hermitage, hvor I spadserer en tur i de idylliske gader. Herefter går turen til chokoladeoplevelsescenteret, Cité du Chocolat Valrhona, hvor tænderne løber i vand, så snart man træder ind ad døren. Her udforsker I dufte og smager chokolade i alle afskygninger, samt lærer mere om fremstillingen af den fine, franske delikatesse.


Om eftermiddagen fortsætter krydstogtet mod Avignon, hvor skibet ankommer om aftenen. Der er middag og underholdning ombord på skibet.

 

Dag 4 - Pavebyen Avignon og landsbyen Gordes

I besøger i dag pavebyen Avignon, hvor I starter med at besøge den gamle bydel, hvor der er mulighed for at udforske det imponerende pavepalads, som er verdens største gotiske palads (entre ca. € 12). Den enorme konstruktion bærer præg af at være både en fæstning, som kan forsvare den katolske kirkes position, og et komfortabelt palads, hvor paven kunne residere i smukke omgivelser.

 

Senere tager I på udflugt i den fantastiske Provence-by, Gordes – en af Frankrigs absolut smukkeste landsbyer. Byen ligger billedskønt på en klippe med en enestående udsigt over de mageløse landskaber. På udflugten ser I bl.a. byens vidunderlige kirke og det bastante slot, som begge ligger på landsbyens højeste punkt. I oplever også klostret Sénanque, som ligger omringet af Provences ikoniske lavendelmarker. Herefter er det tid til at tage tilbage til skibet, som sejler videre mod Arles. Fra soldækket på skibet nyder I Provences fantastiske landskaber, der glider roligt forbi. Der er middag og underholdning på skibet om aftenen.

 

Dag 5 - Van Goghs Arles og naturskønne Camargue

I dag går I i selveste Vincent van Goghs fodspor i den skønne by Arles, hvor den store maler blev inspireret til kunstværkerne Café Terrace at Night, La Maison Jaune og flere andre berømte malerier. Senere tager I på udflugt til vådområdet Camargue, hvor I kan opleve flamingoer, sorte tyre, de berømte Camargue-heste, cowboys samt flotte salt- og rismarker. I besøger også en såkaldt ”manada” – en tyreavlsgård – hvor I hører mere om manadiernes arbejde med opdræt af de prægtige dyr. Oplevelsen afsluttes med en forfriskning, inden I er tilbage på skibet.

Eftermiddagen kan tilbringes på soldækket med udsigt til Frankrigs smukke byer som Valance og nougatbyen Montélimar.

 

Dag 6 - Viviers og Gorges de l’Ardèche

Fra morgenstunden tager I på byrundtur i den lille, charmerende by Viviers. Byen er som et open air-museum med et utal af prægtige bygninger og snoede, brostensbelagte gader. Efter byrundturen er et af hele rejsens højdepunkter på programmet – udflugt til Gorges de l’Ardèche. I kører med bus ind i landet langs Ardèche-floden forbi smukke og utæmmede landskaber. I ser bl.a. mesterværket Pont d’Arc, som er en naturskabt klippebro. I ser også de umådeligt smukke Madeleine-grotter, hvor man kan tage på underjordisk vandring.

Tilbage på skibet i La Vuelte sættes kursen tilbage mod Lyon. Om aftenen er der en festlig gallamiddag ombord på skibet, hvor I kan snakke rejsens oplevelser igennem. Herefter er der underholdning på skibet.

 

Dag 7 - Afrejse fra Lyon

I dag ankommer I igen til Lyon. Vores franske livsnydereventyr lakker mod enden, og vi tager afsked med skibet og dets venlige personale. Herefter kører vi til lufthavnen, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

 

Krydstogtskibet MS Camague

MS Camargue er et flot 5-ankret premium-skib fra det anerkendte rederi CroisiEurope. Skibet er indrettet i behagelige lyse farver med inspiration fra naturen og Camarguedeltaet. Skibet har plads til 104 passagerer, som serviceres af den 25 mand store besætning, som bl.a. omfatter franske kokke og professionelle tjenere. Alle rejsende vil være med Rejsklubben - nysgerrige livsnydere fra Danmark, som I skal dele mange store oplevelser med de kommende dage, mens skibet sejler langs Rhôneflodens bredder til Camargue. 

På soldækket kan I nyde livet i en solseng med et køligt glas i hånden, mens I betragter landskaberne, der langsomt glider forbi. Her er også et skyggeområde med borde og stole. I løbet af flodkrydstogtet er der forskellige aktiviteter på soldækket f. eks yoga og gymnastik.

 

Sådan skal I bo 

På skibets hoveddæk finder I nogle dejlige udvendige kahytter på ca. 15 m2 (enekahytter er ca. 11 m2). Kahytterne er udstyret med bl.a. TV, safeboks, aircondition, gratis wi-fi, hårtørrer, bad og toilet. Vinduerne kan åbnes for oven.


Beliggende på det øvre dæk finder I de resterende kahytter, som også er ca. 15 m2 (enekahytter er ca. 11 m2). Kahytterne har samme udstyr, som kahytterne på hoveddækket, men har desuden fransk balkon. På det øvre dæk finder I også restauranten og loungen med tilhørende dansegulv. På både hoveddækket og det øvre dæk findes der én suite, som er ca. 24 m2, som rummer de samme faciliteter som de øvrige kahytter, men der er også en behagelig sofagruppe.

 

All Inclusive

Ombord på skibet har I All Inclusive med flotte menuer tilberedt af dygtige kokke og drikkevarer hele dagen igennem. Hver morgen kan I nyde en stor buffet med både varme og kolde retter. Til frokost og aftensmad serveres lækre menuer tilberedt af skibets dygtige kokke. I tidsrummet kl. 11.00 til 23.00 er øl, vand og skibets vinde inkluderet. I baren kan man, i samme tidsrum, få kaffe, te, drinks med lokal spiritus m.m.

 

Flyinformation

Flytider Billund 

 • Afgang Billund kl. 06.00
  Ankomst Lyon kl. 10.00
 • Afgang Lyon kl. 14.20
  Ankomst Billund kl. 17.45

 

Flytider København

 • Afgang København kl. 06.00
  Ankomst Lyon kl. 11.20
 • Afgang Lyon kl. 06.15
  Ankomst København kl. 10.40

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Om Rejseklubben

Rejseklubben er ejet af Bravo Tours og tilbyder rundrejser og oplevelsesrejser til hele verden med mere end 45 unikke rejser – alle med erfarne, dansktalende rejseledere. Med Rejseklubben rejser du sammen med andre rejselystne danskere, når vi sammen oplever rejsemålets største seværdigheder og små hemmeligheder. På rejsen vil du opleve et fællesskab, der tager udgangspunkt i vores fælles passion for at opleve verden.

 

Du kommer helt sikkert hjem med en masse fantastiske oplevelser i bagagen – og formentligt også nye bekendt- og venskaber rigere. En ting er helt sikkert – det er aldrig kedeligt med Rejseklubben. 

 

Rejseklubben og Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Flodkrydstogt på Rhônen

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail