Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Poke bowl menu fra MO'RICE

NYHED: Få en poke bowl med valgfri topping, sweet fries, dip samt vand/sodavand hos MO'RICE i Randers, Aarhus & Horsens.

Poke bowl menu fra MO'RICE

NYHED: Få en poke bowl med valgfri topping, sweet fries, dip samt vand/sodavand hos MO'RICE i Randers, Aarhus & Horsens.

Står den på en hurtig frokostpause? Eller vil du slippe for besværet og snuppe et godt måltid med hjem? Så er MO'RICE dit sunde, lækre og lette valg! Hos MO'RICE går man nemlig ikke på kompromis med hverken smag eller kvalitet - selvfølgelig til en overkommelig pris.

 

Ris, agurk, edamamebønner, rødkål, gulerod, peberfrugt og tangsalat udgør den velkomponerede bund, som din favorit topping ligger på. Det hele er lækkert spundet sammen med den populære hjemmelavede MO'RICE chilimayo, hjemmelavet teriyakisauce og sesam. 

 

Foretrækker du en endnu sundere bowl, kan du også få den uden ris, men med blomkål og babyspinat i stedet for. Som kronen på madværket serveres poke bowlen med sprøde sweet fries lavet på sød kartoffel og med den krydrede chilimayo til. Sluk tørsten med en kildevand eller en sukkerfri Jollycola.

 

Snup maden med på farten, eller nyd maden i restauranten, som byder på en uformel men hyggelig atmosfære. 

 

Du får:

 • Poke bowl menu
  Vælg frit mellem falafel, kylling, varmrøget laks, indbagte rejer, fiskefilet eller crispy chicken som topping
  Sweet fries med hjemmelavet chilimayo
  Dåse Jollycola sukkerfri eller 0,5l kildevand

Sweetdealpris 89 kr. Normalpris 144 kr. Spar 38 %

 

Vælg mellem 4 restauranter (vælges i købsprocessen): 

 • MO'RICE Randers - Dytmærsken 3, 8900 Randers - åben søndag - torsdag kl. 10.00 - 20.00 samt lørdag kl. 10.00 - 21.00
 • MO'RICE Randers - Mariagervej 136A, 8920 Randers - åben kl. 16.00 - 20.00
 • MO'RICE Horsens - Bytorv, 8700 Horsens - åben kl. 10.00 - 20.00
 • MO'RICE Aarhus - Storcenter Nord, 8200 Aarhus N - åben kl. 10.00 - 20.00

 

Tilkøb: Alle Sweetdeal-kunder har mulighed for at tilkøbe MO'RICEs populære hjemmelavede chilimayo på flaske (950 gram). Du skal bare fremvise dit værdibevis, når du afhenter din poke bowl menu.

Sweetdealpris 69 kr. Normalpris 89 kr. Spar 22 %

 

Byens Bedste MO'RICE

Det sunde mad-eventyr med MO'RICE tog sin spæde begyndelse i Randers. Egentlig startede det som én af en håndfuld madboder på Street Food ved havnen, men grundet en stor opbakning fra kunder og fra lokalområdet, udviklede MO'RICE sig til en lykkelig Street Food-udbryder med sit madsted i byens hjerte, Dytmærsken.

 

Derefter har stor popularitet ført til endnu en restaurant i den kronjyske hovedstad samt en restaurant i Horsens og senest i Aarhus. 

 

Særligt i Randers er MO'RICE blevet modtaget med åbne arme og med stor madglæde. Netop derfor er MO'RICE da også at finde på listen over nominerede til Byens Bedste takeaway 2024 - en pris der endeligt besluttes af en jury samt læserne af Randers Amtsavis. 

Takeaway fra MO'RICE

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail