Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Is og brownie fra Kornbageren

NYHED: Kornbageren frister med 4 stk. brownie og 1 liter is - en elsket kombi, der er perfekt til hyggen og desserten.

Is og brownie fra Kornbageren

NYHED: Kornbageren frister med 4 stk. brownie og 1 liter is - en elsket kombi, der er perfekt til hyggen og desserten.

Gennem mere end 70 år har Kornbageren i det nordvestlige Odense forkælet med gedigent bagværk - brød og kager, der er bagt med hænderne og med kærlighed til håndværket. Og nu er det blevet jeres tur!

 

Alt det der gør Kornbageren til en ægte håndværksbager, alt det der er med til at håndhæve de gode traditioner samtidig med at de følger med tiden - alt det der gør, at ejerne hver dag følger deres vision om at lave et ordentligt stykke håndværk, der smager godt - hver dag. 

 

Inden for de seneste år har Kornbageren udvidet deres udvalg med hjemmerørt is. Nu har du muligheden for at smage den lækre is i en skøn kombi med deres hjemmebagte brownie. Selvfølgelig til en lige så sweet pris.

 

Isen er lavet fra bunden af de bedste råvarer, hvilket vil sige sorbet'en er lavet på frisk og smagfuld frugt. Chokoladeisen er lavet på ægte belgisk chokolade - det hele naturligvis tilsat bagerens kærlighed. Alt bliver behandlet korrekt under de rette forhold og temparaturer, så den optimale smag opnås - hver gang. 

 

Du kan både hente lækkerier i butikken i Næsby på Bogensevej 48 eller i Tarup Centeret. Isen leveres i en termoboks, der holder isen kold i minimum en time. 

 

Du får: 

  • 4 stk. hjemmebagt chokoladebrownie med valnødder eller hvid chokolade til 4 personer
  • 1 liter hjemmerørt is - vælg op til 3 varianter

Sweetdealpris 123 kr. Normalpris 205 kr. Spar 40 % 

 

Vælg mellem følgende isvarianter - 1 liter i alt:

  • Hvid chokolade tilsmagt med citrontimian
  • 70 % mørk chokolade
  • Vanilje
    Jordbærsorbet
  • Mangosorbet
  • Oreo

 

Bemærk: Du vælger selv, hvordan du sammensætter de 3 varianter - tag f.eks. 1 del vanilje og 2 dele Oreo. 

 

Godt bagværk til alle og til alle tider

Såvel som at morgenbrødet, kagen til kaffen og desserten - skal smage godt og smage godt hver dag, har Kornbageren også fokus på at lave godt bagværk til allergikere og folk med glutenallergi.

 

Uanset hvad indholdet af din bagerpose er - om det er en af de gode klassikere eller en spændende nyhed, så er du garanteret at kvaliteten er i top.

 

Foruden alverdens brød og kager, som du finder i butikken, leverer de også ud af huset til forskellige arrangementer. Så skal du bruge en fødselsdags-, bryllupskage eller bare en kage til familiesammenkomsten er Kornbageren garant for at leverer en kage, dine gæster nok skal huske. 

Is og brownie fra Kornbageren

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail