Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Burgermenu hos Alfa

Restaurant Alfa byder på en skøn middagsoplevelse med en valgfri burger med fritter i smukke rammer centralt i Vejen.

Burgermenu hos Alfa

Restaurant Alfa byder på en skøn middagsoplevelse med en valgfri burger med fritter i smukke rammer centralt i Vejen.

Få en velsmagende burgerdeal fra populære Restaurant Alfa til alle jer i nærheden af Vejen.

 

Restaurant Alfa åbnede den 1. oktober 2023 og har til huse i den gamle Alfa Margarinefabrik i Vejen. Disse rå og unikke lokaler skaber den perfekte lokation for denne delikate burgeroplevelse, du får med åbningsrabat lige nu. 

 

Med denne Sweetdeal kan du vælge mellem 3 forskellige burgere, der naturligvis serveres med en portion fritter. Vælg mellem en Alfa okseburger med 200 gram oksekød og karmelliserede løg, en Alfa falafelburger eller en Alfa kyllingeburger af kyllingebryst, der er paneret med knuste cornflakes og serveret i en luftig briochebolle.

 

Uanset, hvilken du vælger, vil du komme til at nyde en saftig burger hos nyåbnede Alfa i unikke lokaler.

 

Du får: 

  • Valgfri burger med pommes frittes

Sweetdealpris 95 kr. Normalpris 185 kr. Spar 48 %

 

Vælg mellem

  • Alfa okseburger
    Briochebolle med 200 gram oksekød, karamelliserede bløde løg, Gammelknas ost, husets burgerdressing, salat, tomatrelish, frisk agurk, bacon og pommes frittes

  • Alfa Falafelburger
    Briochebolle med 180 gram falafel, karamelliserede bløde løg, Gammelknas ost, husets burgerdressing, salat, tomatrelish, frisk agurk og pommes frittes

  • Alfa kyllingeburger
    Briochebolle med cornflakes paneret kyllingebryst, karamelliserede bløde løg, Gammelknas ost, husets burgerdressing, salat, tomatrelish, frisk agurk og pommes frittes

 

Om Restaurant Alfa

Hos Restaurant Alfa prioriterer de den dybe smag frem for den finurlige præsentation. Madkulturen er uformel, inspireret af både det nære og det fjerne og altid tilpasset årstiden.

 

Der brydes med den traditionelle fine dining-kultur. Hos Alfa møder du ingen formel atmosfære, men i stedet en ærlig og direkte tilgang til mad og omgivelser.

 

Hos Restaurant Alfa fejres de korte øjeblikke, hvor vi standser op og blot suger nuet til os - hvor vi værdsætter stunden, stedet, selskabet og smagen.

 

Hos Restaurant Alfa får du autentisk kvalitet, der bygger på enkelthed og skønhed. De imponerende og historiske bygninger finder du helt centralt i Vejen, så der er masser af muligheder og du kommer let frem, da restauranten ligger tæt på motorvejen mellem Kolding og Esbjerg.

 

Margarinefabrikken Alfa var en dansk Margarinefabrik, som hørte til landets største. Den blev stiftet den 3. april 1897 af den driftige og senere nationalbankdirektør og landstingsmand Johannes Lauridsen. Der blev produceret magarine helt frem til 1992, hvor fabrikken endegyldigt måtte lukke efter en omfattende og forgæves kamp i margarinekrigen.

 

Burgermenu hos Alfa

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail