Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Is fra Fjellerup Vaffelbageri

NYHED: Få en stor isvaffel med masser af hjemmelavet guf eller en softice med topping fra et af Danmarks største ishuse.

Is fra Fjellerup Vaffelbageri

NYHED: Få en stor isvaffel med masser af hjemmelavet guf eller en softice med topping fra et af Danmarks største ishuse.

Fjellerup Vaffelbageri, som før har vundet titlen som Danmarks Bedste Ishus, byder for første gang Sweetdealere velkommen med et sweet tilbud på deres lækre is. 

 

Ishuset er kendt for at toppe deres hjemmebagte vafler med rigeligt is og masser af hjemmelavet guf, og så er der helt op mod 40 forskellige smagsvarianter at vælge blandt. Med tilbuddet her får du en hjemmebagt vaffel med 2 store kugler is med rigeligt hjemmelavet guf - eller en cremet softice i bæger eller vaffel med valgfri topping.

 

Vi synes ikke, man kan starte på is-sæsonen for tidligt, og hvorfor ikke tyvstarte på smagen af sommer allerede nu. Derfor er der altid en perfekt undskyldning for at få sat hak ved årets første isvaffel eller softice - og så i kombination med Vaffelbageriets helt fantastiske placering lige ud til stranden og vandet i et af Djurslands mest populære sommerhusområder. Så bliver det ikke meget bedre!

 

Du får:

 • En stor gammeldags isvaffel med guf eller softice med valgfri topping

Sweetdealpris 25 kr. Normalpris op til 51 kr. Spar 50 %

 

Vælg mellem følgende slags topping:

 • Chokoladesauce
 • Karamelsauce
 • Chokoladedrys
 • Chokoflakes
 • Lakrids
 • Kakaopulver
 • Tivoli
 • Guf
 • Syltetøj
 • Flødeskum

 

Vaffelbager med kæmpe lager

I et af Østjyllands dejligste sommerhusområder med fine sandstrande med lav vanddybde ligger Fjellerup Vaffelbageri.

 

Gennem lang tid har det været et flagskib inden for ishuse, og når solen titter frem, så står folk glædeligt i kø for at smage på de søde sager. Det er nok også grunden til, at Opdag Danmark i 2021 kunne kåre dem som vinder af Danmarks Bedste Ishus.

 

Fjellerup Vaffelbageri er et af landets største ishuse med omkring 4.000 liter is i fryserummet. Udvalget i frysedisken er mindst lige så fyldestgørende, og du skal nok kunne finde en eller rigtig mange smagsvarianter, som får dine tænder til at løbe i vand.

 

Tag familien eller vennerne med på udflugt til denne perle på Norddjurs, og nyd smagen af sommer.

Is fra Fjellerup Vaffelbageri

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail