Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Udarbejdelse af testamente

NYHED: Få både økonomisk og juridisk sikkerhed i familien med et professionelt udarbejdet testamente til halv pris.

Udarbejdelse af testamente

NYHED: Få både økonomisk og juridisk sikkerhed i familien med et professionelt udarbejdet testamente til halv pris.

At udarbejde et testamentet er ikke en sjov opgave at bruge sin tid eller penge på, men det er ikke desto mindre noget, man skal tage sig af for at skabe tryghed for sig selv og sig arvinger og for at sikre sig, at arven bliver fordelt fuldstændig efter ens ønsker - og ikke blot efter arveloven.

 

Vi er derfor glade for at kunne tilbyde jer at få udarbejdet et testamente af Arvesikring.dk til halv pris. De udarbejder nemt og hurtigt dit testamente, og du kan bruge dine hårdt tjente penge på noget meget sjovere.

 

For at gøre processen mere overskuelig hjælper Arvesikring.dk dig hele vejen igennem udarbejdelsen af testamentet, så du allerede inden for 24 timer er i besiddelse af det færdige resultat.

 

Så kan du sætte hak ved denne opgave og fokusere på nogle af de mere sjove opgaver i stedet for.

 

Du får:

  • Udarbejdelse af testamente

Sweetdealpris 897 kr. Normalpris 1.795 kr. Spar 50 %

 

Det praktiske

Du indløser dit værdibevis ved at udfylde Arvesikring.dk's onlineformular eller ved at ringe på tlf.: 93 91 91 24 (mandag-fredag fra kl. 8-18). Her vil I sammen gennemgå dine ønsker og behov - og Arvesikring.dk vil spørge ind til de relevante oplysninger. Undervejs vil du blive bedt om at oplyse værdibevis-ID, så hav dit værdibevis klar.

 

Arvesikring.dk sender testamentet via mail inden for 24 timer og vejleder ift. underskrift hos notar (koster 300 kr. i gebyr til notaren, som ikke er inkluderet i Sweetdealprisen).

 

Du kan frit rette henvendelse til Arvesikring.dk i op til 12 måneder efter udarbejdelsen, hvis du har rettelser/justeringer til testamentet.

 

Om Arvesikring.dk

Arvesikring.dk er en juridisk virksomhed, som beskæftiger sig med udarbejdelse af testamenter, ægtepagter, fremtidsfuldmagter og en række øvrige arveretlige dokumenter.

Udarbejdelse af testamente

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail