Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Algebehandling af dit tag

Få algebehandlet dit tag af Jysk Fliserens & Algebehandling og slip af med algerne - gælder brofaste områder i Danmark.

Algebehandling af dit tag

Få algebehandlet dit tag af Jysk Fliserens & Algebehandling og slip af med algerne - gælder brofaste områder i Danmark.

Trænger dit tag til en kærlig hånd? Det kan være, at det er dækket af alger, og du er bekymret for dets sundhed. Det kan også være, at du er vild med synet af et skinnende, rent tag. Uanset, kan du med denne deal få foretaget en effektiv algebehandling af tag fra Jysk Fliserens & Algebehandling, der efterlader dit tag sundt og så flot som nyt igen. 

 

Foruden alger virker behandlingen på mos, svamp og andet skidt, der gror på taget.  Værdibeviset kan indløses i hele 2024, så du har masser af tid til at booke behandlingen, men slå til i dag for at få rabatten. 

 

Du behøver ikke at være hjemme, når algebehandlingen udføres. Er du ikke hjemme, lægger Jysk Fliserens & Algebehandling besked i din postkasse om, at de har været på adressen og udført behandlingen. Nemmere bliver det ikke.

 

Du får:

  • Algebehandling af tag på maks 450 m2 og med maks 3,5 m til tagrenden

Sweetdealpris 699 kr. Normalpris 1.399 kr. Spar 50 %

 

Mulighed for tilkøb:

Aftales og afregnes direkte med Jysk Fliserens & Algebehandling.

  • Algebehandling af garage på max 60 m2: 199 kr.

 

Bemærk: Der kan gå fra 2 - 6 måneder, før den fulde effekt kan ses. Dette afhænger af behandlingstidspunktet samt vind og vejr. 

 

Hvad er alger?

Alger er små og oftest grønne planter. I længden kan disse skade dit tag, og det er derfor vigtigt, at dit tag altid fremstår rent. Dette forlænger levetiden samtidig med, at du undgår revner og frostskader i taget.

 

Er der mange alger på taget, er det meget vigtigt, at du husker at tømme din tagrende kort tid efter behandlingen, da de døde alger automatisk vil falde derned. 

 

Jysk Fliserens & Algebehandling giver 100 % garanti for, at alle deres behandlinger virker, og du kan derfor være helt sikker på, at du får et synligt resultat, som du kan nyde helt uden selv at løfte en finger.

 

Derudover foregår alle behandlinger ved hjælp af miljøvenlige desinficeringsmidler, som beskytter naturen.

Algebehandling af dit tag

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail