Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

2-retters persisk middag

NYHED: Prøv det smagfulde og sunde persiske køkken med en 2-retters menu hos den nyåbnede Amikabab ved Nørremarken.

2-retters persisk middag

NYHED: Prøv det smagfulde og sunde persiske køkken med en 2-retters menu hos den nyåbnede Amikabab ved Nørremarken.

Det er ikke til at tage fejl af kærligheden til det persiske køkken på denne nye restaurantperle i Vejle, og det kan både mærkes på atmosfæren og smages i maden. Hos Amikabab får du serveret en lækker hovedret med enten forret eller dessert, der får dine smagsløg til at hoppe og danse.

 

Som det er traditionen i det persiske køkken, er der smæk på smagene men uden, at det bliver stærkt. Den grillede kabab er både mør, velsmagende, saftig og fedtfattig, og så er der den store rigdom af velduftende og velsmagende urter og krydderier, som virkelig kæler for dine smagsløg.

 

Hvis du ikke har haft fornøjelsen af at smage iransk mad endnu, så må du virkelig ikke snyde dig selv for denne totale sanseoplevelse til en rigtig god Sweetdealpris!

 

Du får: 

  • 2-retters menu

Sweetdealpris 199 kr. Normalpris 299 kr. Spar 33 %

 

Menuen består af (vælg mellem forret og dessert):

Forret (vælg denne eller dessert):

  • Kashke Bademjoon - Grillet aubergine, kashk, stegt løg med brød 

Hovedret:

  • Chelo kabab vaziri - 1 styk koobideh (hakket lam og oksekød), spyd 1 styk djojeh fillet (kylling) på spyd, zafran ris og grillet tomat
  • Chai (Te) - Persisk te med lidt sødt (indgår ikke ved takeaway)

Dessert (vælg denne eller forret):

  • Bastani Sonati - Iransk is med zafran og pistachie

 

Persisk mad gennem historien

Hovedretten i denne menu har en rig historie og dybe rødder i den iranske madkultur, der strækker sig tilbage til det antikke Persien og senere til det iranske nomadefolk. I dag står det som en symbolsk ret, der ofte serveres til fejringer og sammenkomster. 

 

I det persiske køkken er risen helt central - ligesom pastaen for det italienske køkken eller kartoflerne for det traditionelle danske køkken. Tilberedelsen af ris er en hel videnskab for sig og bliver nærmest helt ceremoniel, før de til sidst bliver forgyldt med safran. 

 

Historisk anså man tilberedelse og servering af maden som en kunst i den persiske kultur. En kunst, som skabte nydelse og glæde for både krop og sind. Den filosofi omkring mad ses også tydeligt, når man på persisk siger "Noosheh Jaan", hvilket bruges ligesom 'velbekomme', og som direkte oversat betyder 'må det være sødt for din sjæl'.

 

Og selvom restauranten kun har eksisteret i kort tid, så kan kundernes tilfredshed allerede ses bl.a. ved denne anmeldelse:

"Vi besøgte Amikabab i aften, og madoplevelsen var helt fantastisk med en solid 10/10 vurdering. Servicen var fremragende, og jeg kan kun varmt anbefale dette sted til andre madentusiaster. En uforglemmelig aften med en kulinarisk fornøjelse!
De har Danmarks bedste Iranske ris og kebab!"

 

Noosheh Jaan!

2-retters persisk menu på Amikabab

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail