Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Middag på Café Slotspladsen

Grill din egen oksemørbradbøf til perfektion på lavasten serveret med kartofler, grøntsager og 2 valgfri sovs.

Middag på Café Slotspladsen

Grill din egen oksemørbradbøf til perfektion på lavasten serveret med kartofler, grøntsager og 2 valgfri sovs.

Nu kan du godt finde appetitten og alle dine bedste grill-evner frem, for med denne Sweetdeal er der lagt op til et fantastisk måltid hos Café Slotspladsen i Randers!

 

Selvom vejret udenfor ikke ligefrem lægger op til grill-vejr, så får du her et brandvarmt tilbud på Slotspladsens lækre oksemørbradbøf, som du nok aldrig har prøvet den før. Du får nemlig selv muligheden for at tilberede din bøf på en varm lavasten, så den bliver lige præcis, som du ønsker den.

 

Lavastenen bliver opvarmet til 400 grader i den specialbyggede ovn, hvilket giver en perfekt stegetemperatur i op til 40 minutter. På den måde får du en veltilberedt bøf, der holder på smag og kraft. 

 

Der serveres naturligvis både dagens kartoffel samt årstidens grøntsager til, og så kan du vælge mellem hjemmelavet flødepebersauce med blandt andet madagaskarpeber, hjemmelavet rødvinssauce med finthakkede svampe og rødløg, kold bearnaisecreme og kold hollandaisecreme. 

 

Du får:

  • Oksemørbradbøf
  • Serveret med dagens kartoffel, årstidens grøntsager og 2 slags valgfri sauce/creme

Sweetdealpris 145 kr. Normalpris 240 kr. Spar 39 %

 

Vælg mellem disse sauce/creme:

  • Hjemmelavet flødepebersauce med blandt andet madagaskarpeber
  • Hjemmelavet rødvinssauce med finthakkede svampe og rødløg
  • Kold bearnaisecreme
  • Kold hollandaisecreme

 

Fra Jørgens Café til hele Randers' madsted

I september kunne Café Slotspladsen for første gang åbne dørene til de sultne Randrusianere, efter den tidligere Jørgens Café blev solgt.

 

Den nye ejer, Thomas, stammer egentlig fra Odense men blev for 7 år siden af kærlighed ført til den kronjyske hovedstad. Her lagde han også sin kærlighed på den lille café ved Slotspladsen, og titlen som stamgæst blev siden erstattet med titlen som ejer.

 

Café Slotspladsen ligger fantastisk centralt lige bagved den hyggelige Brødregade og tæt på busterminalen, og her får du serveret god dansk mad og smørrebrød til fornuftige priser. Der er også blevet plads til nye, spændende madtiltag, som for eksempel denne lækre oksemørbradbøf tilberedt på lavasten.

 

Den specielle stemning og gode betjening, som stamgæsterne fra Jørgens Café kender, er fulgt med videre i den nye café, og de dygtige folk hos Café Slotspladsen glæder sig til at byde gæsterne på den velkendte kvalitet i nye rammer.

Middag på Café Slotspladsen

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail