Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Middag på Postgården

Få en 4-retters middag med udsøgte franske retter hos Restaurant Det Blå Tog på Boutique Hotel Postgården i Holsted.

Middag på Postgården

Få en 4-retters middag med udsøgte franske retter hos Restaurant Det Blå Tog på Boutique Hotel Postgården i Holsted.

Vi har flere gange givet jer muligheden for at komme på et skønt ophold på Boutique Hotel Postgården til Sweetdealpris, men denne gang er det hotellets Restaurant Det Blå Tog, der vil forkæle jer. 

 

Restauranten holder til hos det populære Boutique Hotel Postgården på torvet i Holsted. Her bliver du med 4 franskinspirerede retter taget gennem Frankrigs indbydende landkøkken i hyggelige og intime rammer.

 

Hver måned finder køkkenet gastronomisk inspiration i en ny fransk region med lokale råvarer, så vidt muligt, og tilpasset den danske sæson. Ønsket er at give dig en lille bid af Frankrig og det franske køkken i den lille hyggelige oase i Holsted.

 

Sommelieren hos Det Blå Tog har desuden sammensat en sublim vinmenu, som komplementer månedens menu og fuldender madoplevelsen. Den kan I vælge at tilkøbe for at fuldende oplevelsen.

 

Tag bare plads under det smukt malede loft og nyd en romantisk franskinspireret middag i skæret fra den funklende lysekrone.

 

Du får:

  • 4-retters franskinspireret menu

Sweetdealpris 299 kr. Normalpris 469 kr. Spar 36 %

 

Menuen udskiftes hver 4. uge men kan eksempelvis bestå af:

  • Jordskokkesuppe med æbler og bacon
  • Fjerkræmousse med Calvados og løgkompot
  • Bagt torsk med blomkål og hasselnødder
  • Syltede pærer saltet karamel og is

 

Tilkøb: Vinmenu 4 retter - 325 kr. per kuvert

 

Mere om Det Blå Tog

Hos Det Blå Tog er livsfilosofien "At rejse er at leve", og derfor inviteres du med på den gastronomiske rejse til det franske. Menuen varierer, men den nuværende månedens menu er inspireret af Bretagne og tager udgangspunkt i retter, råvarer eller specialiteter fra dette område.

 

Hvorfor lige det franske køkken, tænker du måske? Det er simpelthen fordi hele hele Boutique Hotel Postgården emmer af fransk ambience, og fordi folkene bag bare elsker Frankrig.

 

Derfor tager de også på månedlige gastronomiske besøg i en ny region i Frankrig, så både mad og vin er inspireret af månedens region. Og hver måned glæder de sig til at dele deres oplevelse med dig.

 

Bienvenue et bon appetit!

4-retters menu på Postgården

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail