Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Burger med pommes på Hipster

Restaurant Hipster i Storegade byder alle burgerfans i Randers på en lækker burgermenu med fritter og dip.

Burger med pommes på Hipster

Restaurant Hipster i Storegade byder alle burgerfans i Randers på en lækker burgermenu med fritter og dip.

Vi håber, at I endnu en gang vil tage godt imod Restaurant Hipster, der ligger i hjertet af Randers og frister med drøngod hjemmelavet mad til gode priser. 

 

Hvem elsker ikke kombinationen af en grillet bøf med sprød bacon, frisk tomat og salat, krydret chilimayo og smeltet cheddarost, der løber ligesom mundvandet, når man ser burgeren første gang. Det hele serveres selvfølgelig med den foretrukne følgesvend - sprøde pommes frites.

 

Tag plads ved vinduerne ud til Storegade, eller ryk længere ind i restauranten, hvor de mørke træbjælker og træpaneler blandet med en varm belysning fra de elegante lysekroner og pendler skaber den helt rette stemning for et hyggeligt måltid.

 

Du får:

  • Burgermenu med pommes frites og dip

Sweetdealpris 89 kr. Normalpris 149 kr. Spar 40 %

 

Moderne restaurant i historisk bindingsværkshus

I Randers' største bevarede bindingsværkshus, også kendt som Niels Ebbesens Hus, har en ny og moderne restaurant for nyligt slået dørene op til en masse lækkerier.

 

Dine smagsløg er i kyndige hænder hos Hipster, for det er nemlig ejeren bag Slotskroen, der i juni 2023 åbnede spisestedet. Og hvor der hos Slotskroen er fokus på traditionelle retter, er der hos Hipster plads til at eksperimentere med nye og forfriskende madindslag - altid med fokus på gode råvarer og høj kvalitet.

 

Derfor kan Hipster også tilbyde det populære koncept social dining, hvor man deles om flere forskellige retter. Og når I er færdige med at spise, så står personalet klar til at servere drinks i deres vin og bar lounge, så I får den helt rigtige afslutning på en hyggelig aften.

Burgermenu på Restaurant Hipster

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail