Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Anti-age ansigtsbehandling

Nyhed: Forkæl dig selv med 60 minutters anti-age ansigtsbehandling, der efterlader din hud super lækker og blød.

Anti-age ansigtsbehandling

Nyhed: Forkæl dig selv med 60 minutters anti-age ansigtsbehandling, der efterlader din hud super lækker og blød.

Tænk sig at give sin hud en effektiv, foryngende behandling til halv pris. Du behøver ikke længere at drømme. Det er netop præcis, hvad du kan med denne anti-age behandling fra Wellness Aarhus, hvor du får 50 % i Sweetdealrabat. 

 

Denne effektive anti-age ansigtsbehandling er den perfekte gave til dig selv og din hud. Hos Wellness Aarhus påstår de ikke, at de kan stoppe tiden, men de kan hjælpe med at mindske synligheden af rynker, fine linjer, kragetæer, ar, akne ar og at øge din egen produktion af kollage og elastin.

 

Oplev en intensiv regenererende, cellefornyende og revitaliserende behandling med mange små detaljer, der styrker hudforyngelse og giver en smidig, fast og ungdommelig hud. Der skal kun én behandling til for, at din hud bliver superdejlig og babyblød.

 

Du får:

 • Certificeret økologisk anti age ansigtsbehandling - 60 minutter

Sweetdealpris 495 kr. Normalpris 995 kr. Spar 50 %

Man kan som par, få behandlingen i samme rum.

 

 

Anti Age Ansigtsbehandlingen består af:

 • Hudpleje logik og hudanalyse
 • Afrensning af ansigt og hals
 • Anti Age Diamant Microdermabrasion
 • Mineral ler maske: dybderensende, fugtigvende, blødgørende og opstrammende,
 • Samtidig er der afstressende massage på massagetæppe af de fire zoner: øvre og nedre ryg og øvre og nedre ben, med varme ved lænden (Bare lidt mere sundhedsfremmende Anti Stress massage)
 • Garnet Exfoliant, eksfolierende, fugtigvende og blødgørende
 • Afrensning af maskerne
 • Serum 1. Sammentrækning af hudens porer med toner (hydrating serum)
 • Serum 2. Miessence eye serum: blødgør og fugter intenst med økologisk olie fra hybenfrø og avocado. Toner og opstrammer med økologisk brændenælde, padderokke, humle og ekstrakter fra olivenblade. Hjælper med at mindske forekomsten af fine linjer, rynker og smilerynker ved øjnene. Kåret som verdens bedste certificerede økologiske eye serum i 2012 og 2018
 • Serum 3. Sommer serum (Frisk Glow serum) påføres for optimal pleje af din hud, den booster, regenerer og giver nyt liv til din hud, Kåret som verdens bedste certificerede økologiske Facial serum i 2008 & 2021 den nære, revitaliserer, fugter og aktiverer cellefornyelse, uanset alder
 • Vejledning i Anti Age behandlingsforløb (6 behandlinger på 4 uger)
 • Økologisk skønhedsklinik siden 1996

 

Læs mere om de certificerede økologiske og effektive produkter her.

Om Wellness Aarhus

Wellness Aarhus er byens hyggelige Anti stress og Anti age klinik, der siden 1996 har givet kunderne superfrisk, blød hud, professionelt, enkelt og effektivt.

 

Klinikken er indrettet i varme, lyse og imødekommende lokaler med en skøn økologisk atmosfære.

 

Oplev en professionel kombination af effektiv økologi og en fantastisk anti-age eller anti stress behandling, hvor stemningen er afslappet, behandlingen er elegant, og servicen er eksklusiv. Fordi du fortjener terapi for sjæl, hud og krop.

 

Enkelt og alsidigt – reduktion af synlige rynker, fine linjer, kragetæer, ar, akne ar, hudforyngelse og forøg produktionen af dit kollagen og elastin.

 

Wellness Aarhus er stadig den eneste klinik, der laver alle behandlinger med certificerede økologiske produkter. Få en økologisk oplevelse med stress lindring og sindsro, Hvor du bare får lov til at slappe helt af, for blot at blive smukkere og smukkere indvendigt som udvendigt.

 

Wellness Aarhus har 29 års faglighed og tager din hud seriøs, på højt niveau med udviklingen af en moderne resultatorienterede økologiske Anti Age ansigtsbehandling, der stimulerer alle sanseoplevelserne.
Tag din partner eller kæreste med til, certificeret økologisk Anti Stress og Anti Age behandling, Akupressur, Japansk, Shiatsu, Nada øre akupunktur, Hot Stone, Skinpen, Holistisk, og Romantisk Wellness for 2, i Aarhus´ suverænt hyggeligste klinik.

Ansigtsbehandling hos Wellness Aarhus

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail