Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Bøfsandwich på Havnens Perle

Få 2 stk. af Danmarks absolut lækreste bøfsandwiches med rigeligt brun sovs samt en bakke sprøde pommes frites.

Bøfsandwich på Havnens Perle

Få 2 stk. af Danmarks absolut lækreste bøfsandwiches med rigeligt brun sovs samt en bakke sprøde pommes frites.

Havnens Perle i Aarhus er endelig tilbage med et drøngodt tilbud på deres berømte bøfsandwiches med dertil hørende pommes frites.

 

Perlens brune og smagfulde herlighed er ikke som mange andre. Et sammensurium af brød, ketchup, sennep, remoulade, bøf, bløde løg, rå løg, hjemmelavet agurkesalat og engelsk sovs toppet med ristede løg får dine smagsløg til at danse af glæde.

 

Havnens Perle var de første til at indføre bøfsandwichen i Jylland, og efter at have solgt over 50.000 af dem i løbet af de sidste par år, der er det noget, de mestrer til perfektion - og det kan smages! Derfor er netop denne brune fristelse gang på gang blevet belønnet med priser og nomineringer for dens fremragende kvalitet. Du vælger selv, om du vil smage på herlighederne hos Havnens Perle, eller om du vil have lækkerierne med hjem.

 

Du får:

  • 2 x bøfsandwich samt 1 stor bakke pommes frites

Sweetdealpris 175 kr. Normalpris 258 kr. Spar 32 %

 

 

Hæderkronet bøfvidunder

I 2012 blev Havnens Perles bøfsandwich, som den første, kåret til Danmarks bedste bøfsandwich af De Brune Riddere. Succesen gentog de to år efter, og i september 2022 blev Perlen derfor belønnet med De Brune Ridders hæderspris, Den Brune Legende.

 

Prisen uddeles til en pionér, som i mange år har holdt den brune fane højt, og som har gjort en brav indsats for udbredelsen af bøfsandwichen. Og det må man sige, at Havnens Perle har formået.

 

Så sent som i år har De Brune Riddere sågar nomineret Havnens Perles klassiske bøfsandwich til Danmarks mest kælne brune sovs. De skriver således i deres anmeldelse:

"Så var der sovsen. Her har der altså været en sovsemester på spil. Perfekt viskositet, farve og med super dyb og lang smag med et hint af peber. Den omfavnede det hele og tog virkelig kegler - så mange brune kegler at det kaster en nominering af sig for Danmarks mest kælne brune sovs!"

Bøfsandwich med pommes frites

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail