Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Stjerneskud hos Thyregod Kro

NYHED: Nyd det klassiske smørrebrød med stjerneskud i autentisk krostemning på Thyregod Kro i Give.

Stjerneskud hos Thyregod Kro

NYHED: Nyd det klassiske smørrebrød med stjerneskud i autentisk krostemning på Thyregod Kro i Give.

Thyregod Kro byder for første gang jer Sweetdealere velkommen i den autentiske kro, hvor du kan forvente at blive mødt af smukke omgivelser og gode, vellavede retter. 

 

Kroen genåbnede i 2021, hvor de nye ejere, Nijazi og Ardiana Bajrami satte gang i en massiv renovering, men de har hele vejen gennem bevaret den autentiske krostemning, der har kendetegnet kroen gennem kroens historie, der går helt tilbage til det 18. århundrede.

 

Med denne deal kan du nyde et stjerneskud bestående af 2 store, smørstegte fiskefileter, 1 dampet fisk, 2 store stykker laks og store skipperrejer på smørstegt brød. Dertil mayo og  skaldyrsdressing.

 

Du får: 

  • Stjerneskud hos Thyregod Kro

Sweetdealpris 129 kr. Normalpris 239 kr. Spar 46 %

 

Bemærk: Ønsker du at nyde stjerneskuddet hjemme, kan dette også lade sig gøre.

 

Et samlingspunkt for alle 

Kroen, der ligger i centrum af den lille landsby, har gennem flere hundrede år været et samlingspunkt for alle i Thyregod og omegn. Og hvis du spørger ejerne skal det fortsat være sådan. 

 

Thyregod Kro blev i løbet af 2021 genopført kun med krostuen, hvor det er muligt at komme ind og hygge med venner og bekendte. Her bliver der serveret drikkevarer og det er muligt at afholde begivenheder bl.a. ved højtider og ved andre festlige begivenheder.

 

I 2023 er der også åbnet op for restauranten og mulighed for afholdelse af private arrangementer i lokalerne på kroen. Restauranten på Thyregod Kro byder på en raffineret blanding af traditionel dansk mad og moderne klassiske retter. 

 

Stjerneskud hos Thyregod Kro

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail