Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

2 timers bowling

Der er dømt sjov og underholdning for hele familien med 2 timers bowling for op til 6 personer i Fun Bowling Sønderborg.

2 timers bowling

Der er dømt sjov og underholdning for hele familien med 2 timers bowling for op til 6 personer i Fun Bowling Sønderborg.

Invitér venner og familie til et par hyggelige timer med bowling i Fun Bowling Sønderborg og find ud af, hvem der tager sejren hjem. Med denne Sweetdeal sparer I hele 71 % på 2 timers bowling for op til 6 personer. 

 

Fun Bowling Sønderborg står klar til at give både børn og voksne en sjov oplevelse i bowlingens tegn, så slå til i dag og start det nye år med en underholdende familieaktivitet til Sweetdealpris. 

 

I får:

  • Bowling i 2 timer for op til 6 personer på 1 bane

Sweetdealpris 99 kr. Normalpris 349 kr. Spar 71 %

 

Bemærk: Værdibeviset er eksklusiv skoleje.

 

Lidt godt til ganen?

Det er muligt at kombinere bowlingen med buffet fra onsdag - søndag. I skal blot huske at forudbestille plads til spisning på tlf.: 74 42 88 48.

 

Om Fun Bowling Sønderborg

Fun Bowling Sønderborg er et af Sønderjyllands største bowlingcentre. Her er der altid garanti for sjov, spænding og aktiv hygge i dejlige omgivelser. 

 

Skal familien have en hyggelig eftermiddag, eller står den på en sjov aften med vennerne, så er Fun Bowling Sønderborg altid det sikre og mest underholdende valg. 

Bowling for 6 personer i Sønderborg

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail